Toimistotarvikepiste avattu Innoparkkiin Hämeenlinnassa

Syksyn aikana perustimme uuden konseptimme toimistotarvikepisteen Innoparkkiin Hämeenlinnassa. Toimistopiste palvelee Innoparkin asiakasyrityksiä toimistotarvike asioissa päivittäin. Yhteistyössä Linnan kiinteistökehityksen kanssa rakennettu toimistotarvikkeiden hankintamalli tuo helpotusta yritysten päivittäisiin tarvikehankintoihin.

verkkokauppa

Asiakasyritykset voivat hyödyntää toimistotarvikepistettä tilaamalla toimistotarvikkeita kahdella tavalla.  Innopark:n aulan toimistotarvikepisteestä voi noutaa äkilliset tarpeet. Tarvikepisteestä heti löytyvää tuotesisältöä muokataan aktiivisesti toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yli 8000 muuta tuotetta on tilattavissa verkkokaupasta ja ne toimitetaan asiakasyrityksille noudettavaksi tarvikepisteeseen seuraavaksi arkipäiväksi (ennen klo 13. tehdyt tilaukset).

Asiakkaamme hankkivat toimistarvikekauppamme kautta:

 • it- ja tulostustuotteet ja tarvikkeet
 • toimiston tulostuspaperit ja erikoismateriaalit
 • viestilaput, vihkot, kirjekuoret, tarrat, kyltit
 • postitus- ja pakkausmateriaalit
 • presentaatiotuotteet
 • toimiston pienlaitteet
 • arkistointimateriaalit
 • työturvallisuustuotteet
 • kahvio-, hygienia- ja siivoustarvikkeet
 • ergonomiatuotteet
 • toimiston pienhuonekalut.

Bisnestä korkeakoulukeskuksessa –  Torstaina 27.10.2016

Olimme mukana Innopark:ssa Torstaina 27.10.2016 esittelemässä toimintaamme ja tutustumassa yrityksiin ja yhteisöihin. Kiitämme yrityksiä ja henkilöitä osallistumisesta arvontoihin ja kiinnostuksesta toimintaamme kohtaan! Arvonnat suoritetaan marraskuun aikana ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitämme lisäksi Linnan kiinteistökehitystä hyvin alkaneesta yhteistyöstä. Erityiskiitos Anniinalle, Tuirelle ja Pialle!