Toimistonne toimivuus on kumppanuutta

Kuka teillä vastaa toimistolaitteiden hankinnoista? Hanki toimiston laitteet ja palvelut keskitetysti ja anna meidän auttaa löytämään parhaat ratkaisut laajan palvelutarjottimemme avulla!

Toimivatoimisto tarjoaa ison ja kattavan kokonaisuuden erilaisia toimistotyöskentelyä helpottavia tuotteita ja palveluita.

Toimivatoimisto on konsepti, jonka kautta voimme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin lukuisten tuote-edustustemme ja palveluidemme avulla.

Kumppaninamme asiakas saavuttaa alan parhaat asiantuntijat. Autamme laajan verkostomme kautta asiakkaitamme löytämään parhaat ja tehokkaimmat kokonaisratkaisut toimiston laite-, kaluste- ja tarvikehankinnoissa.

Palvelusopimus

Palvelusopimus on tutkitusti tehokas malli hankkia toimiston ratkaisuja.

Kauttamme hankit isotkin kokonaisuudet helposti ja vaivattomasti palveluna. Kun rahaa ei sitoudu itse tuotteisiin vaan ne on hinnoiteltu esim. järkevin kuukausihinnoin, voi asiakas käyttää aina parhaita mahdollisia tuotteita ja budjetoida kustannuksia helposti.

Kumppaninamme asiakkaan  palvelusopimuksen sisältönä voi olla laaja kattaus erilaisia toimistolaitteita työasemista ja kahvikoneista tulostimiin ja av-tekniikkaan ylläpito- ja tukipalvelusopimuksin.

Lisäksi voit hankkia palveluna myös toimistokalustuksen, tietoturvaratkaisut tai vaikka dokumentinhallintajärjestelmän.

Toimivatoimisto on konsepti, jonka kautta voimme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin lukuisten tuote-edustustemme ja palveluidemme avulla.

[Erkki Tarkkala, toimitusjohtaja, Tietopalvelu Group Oy]

Tuotteet ja ratkaisut

Edustamme useita merkittäviä ja tunnettuja laite- ja ratkaisukokonaisuuksia koko Suomessa. Tarjontaamme kuuluvat mm:

  • Toimiston tulostuspalvelut: HP, Ricoh, Samsung, Kyocera, Oki ja Xerox laiteratkaisut ylläpitopalveluineen.
  • Tuotantotulostus: Ricoh ja Xerox tuotantotulostuslaitteet sekä Canon ja HP suurkuvatulostimet
  • Sähköisen dokumentinhallinnan sovellustuotteet: Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia sähköisen tiedon käsittelyn kokonaisuuksia kuten turvatulostus-, älyskannaus-, pdf-käsittely- ja mobiilitulostusratkaisut.
  • AV- ja näyttötekniikka: Samsung, LG, NEC, Ricoh, Benq, DELL Työasemanäytöt, Av-laitteet, Neukkaritekniikka ja infonäytöt (ulko- ja sisäkäyttöön) sekä ohjelmistopohjainen infonäyttöpalvelu.
  • Kahviautomaatio: Selecta kahvi. ja erikoiskahviautomaatit ylläpitopalveluineen.
  • ICT: Toimistojen työasemat, kannettavat, mobiililaitteitteet ja verkkoratkaisut tukipalveluineen. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat varmuuskopiointi- ja tietoturva(virustorjunta) ratkaisut sekä pilvipalvelimet. Kauttamme saatte myös dokumentinhallintaratkaisut.
  • Kalusteet: Kauttamme hankit kokonaisratkaisuna mm. Martelan toimistokalusteet. Tuotamme asiakkaillemme myös erilaisia toimistojen ergonomiatuotteita kuten sähköpöytiä ja toimistotuoleja, sekä pienempiä, toimistotyöskentelyn laatua parantavia tuotteita.
  • Toimistotarvikkeet: Verkkokaupastamme kumppanimme hankkii helposti ja vaivatta kaikki toimiston pientarvikkeet. Verkkokauppamme toimittaa lähes kaikki tuotteet seuraavana arkipäivänä.
  • Materiaalit: Kauttamme voi hankkia myös laajan tarjonnan erilaisia toimistossa hyödynnettäviä materiaaleja kuten tulostus- ja toimistopaperit, erikoismateriaalit painamiseen ja suurkuvatulostukseen (tarrat, pinnoitetut- ja paksut paperikoot jne.)

Kumppanuus

Tutkitaan yhdessä, mitä tarpeita teillä on ja miten voisimme kehittää kumppanuutta jatkossa. Otetaan keskusteluihin mukaan tarvittavia alan asiantuntijoita. Verkostomme kautta saavutetaan paras mahdollinen asiantuntijuus.

Selvitetään tarpeenne ja luodaan kumppanuus, jonka kautta toimistonne tehokkuus parantuu aivan uudella tavalla.