Nykypäivänä käytämme useampia laitteita ja yhteyksiä kuin koskaan aiemmin. Työskentelyn ajankohta, paikka ja tapa voidaan valita vapaasti, mikä ei ole pelkästään käytännöllistä, vaan myös erittäin tuottavaa.

Laitteiden ja ohjelmistojen määrän lisääntyminen tuo kuitenkin mukanaan uusia haavoittuvuuksia ja altistumista uhkille. Kyberturvallisuuden varmistaminen on vaikeaa verkkohyökkäysten kasvaessa ja kehittyessä vuosittain. Myös vähemmän tarkasti määritetty verkon käyttöalue tuo haasteita, kuten heikomman näkyvyyden.

Tietoturva ei ole kuitenkaan yrityksesi ydinliiketoimintaa. Sinulla on hoidettavana muita tärkeitä asioita, mutta vain rajallisesti aikaa ja resursseja. Miten voit kohdata nämä haasteet siten, että hallitset ja suojaat ympäristösi täydellisesti?

Protection Service for Business (PSB) on yksi maailman johtavista monen päätelaitteen suojausratkaisuista, joka on suunniteltu vastaamaan monimutkaisiin suojaustarpeisiin mahdollisimman helposti.

Se on ainoa yhtenäinen suojausratkaisu, joka tarjoaa keskitetysti hallittavan tietokoneiden, mobiililaitteiden ja palvelimien suojauksen, jossa on mukana korjauspäivitysten ja mobiililaitteiden hallinta.

Puolueettomat tietoturva-alan asiantuntijat ovat todenneet ratkaisumme kilpailijoita paremmaksi – tämä saavutetaan uraauurtavilla suojaustekniikoillamme, kuten F-Securen tietoturvapilvi.

Sinun ei tarvitse investoida palvelinlaitteistoon. Eikä myöskään hankkia, määrittää tai ylläpitää useita tuotteita liiketoimintasi suojaamiseksi. F-Secure PSB tarjoaa käyttöösi täydellisen päätelaitteiden suojausratkaisun vähäisemmillä resursseilla ja kevyemmällä tietoturvabudjetilla.

teksti F-Secure | kuva Shutterstock

TallennaTallenna

F-Secure Protection Service for Business (PSB)

F-Secure Protection Service for Business (PSB) on yksi maailman johtavista monen päätelaitteen suojausratkaisuista, joka on suunniteltu vastaamaan monimutkaisiin suojaustarpeisiin mahdollisimman helposti.