Tärkeää tietoa Digionen asiakkaille

Tietopalvelu Group Oy on ostanut Digione Oy:n laitesopimuskannan Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla.

Tietopalvelu Group Oy edustaa Suomessa useita eri tulostuslaitebrändejä. Tietopalvelu on toiminut Kanta-Hämeen alueella laite- ja palvelutoimittajana jälleenmyyntiperiaatteella jo vuodesta 1983. Tietopalvelulla on tällä hetkellä sopimus HP, Sharp, Kyocera, Oki ja Ricoh -laitteiden jälleenmyynnistä ja huollosta Suomessa. Tietopalvelu Group toimii usealla paikkakunnalla, lähes koko maan kattavasti. Päätoimipisteemme Kanta-Hämeessä, Parolan keskustassa. 

Tietopalvelu Group palvelee kaikkia Digionen asiakkaita.

Entisille Digionen asiakkaille liiketoimintakauppa tarkoittaa siirtymistä Tietopalvelu Groupin asiakkaiksi ja arviopohjaisen ylläpitosopimusten laskuttamisen muuttumista todelliseen käyttöön perustuvaksi. 

Asiakaspalvelijamme on Teihin pian yhteydessä palvelusopimuksenne jatkosta.

Vastaa