KAATUUKO WINDOWS KUN YRITÄT TULOSTAA?

Viimeisimmän Microsoftin julkaiseman Windows päivityksen jälkeen yhä useammalla on ilmennyt ongelma, että tietokoneen Windows kaatuu ja menee ns. bluescreen tilaan, kun tietokoneella yrittää tulostaa mitä tahansa tiedostoja. Tämä ongelma on ilmennyt erityisesti viimeisimmän Windows päivityksen (KB5000802 ja KB5000808) yhteydessä.

 

Olemme saaneet vastata useille asiakkaillemme tähän ongelmaan liittyen joten päätimme auttaa kaikkia tämän ongelman kanssa jakamalla tämän pikaohjeen kuinka korjaat asian. Toimenpiteen suorittamiseen menee noin 5-minuuttia ja se on hyvin helppoa. Toimi siis tämän pikaohjeen mukaisesti niin Windows ei enään kaadu kun yrität tulostaa:

 

  1. Paina tietokoneesi Windows painiketta, jolloin tehtäväpalkki ilmestyy ruudulle.
  2. Kirjoita joko hakukenttään tai etsi hakemalla kohta ”Näytä päivityshistoria” ja klikkaa sitä.
  3. Klikattuasi ”Näytä päivityshistoria painiketta” aukeaa uusi ikkuna. Klikkaa ”Poista päivitysten asennus” painiketta.
  4. Etsi valikosta viimeisin Windows päivitys (ongelmia aiheuttaneet erityisesti esimerkiksi päivitykset KB5000802 ja KB5000808) ja tuplaklikkaa päivitystä valikosta:

  5. Tuplaklikkauksen jälkeen ruutuun avautuu alla oleva ikkuna, jossa kysytään että ”Haluatko varmasti poistaa tämän nykyisen päivityksen asennuksen?”. Klikkaa ”Kyllä”, jolloin Windows aloittaa päivityksen poistamisen.
  6. Windowsin suoritettua päivityksen poistaminen, ehdottaa tietokoneesi laitteen uudelleen käynnistystä, jotta päivitykset tulevat käyttöön. Käynnistä laite uudelleen.
  7. Nyt poistettuasi viimeisimmän Windows päivityksen pitäisi myös tulostusongelman olla ratkennut! Enään tietokoneesi ei kaadu kun yrität aloittaa tulostamisen!

 

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä tulostuspalveluja jo lähes 30-vuoden kokemuksella, joten olemme tottuneet ratkaisemaan myös tämän kaltaisia ongelmia. Vastaavissa ongelmissa osaava Help-Deskimme palvelee asiakkaitemme keskimäärin 15-sekunnin odotusajalla (kts kuva alta), joten saamme autettua asiakkaitamme aina nopeasti ja tehokkaasti. Mikäli haluatte, että jatkossa ongelmanne ratkaistaan jo mahdollisesti ennen kuin niitä pääsee syntymään ja vähintäänkin heti ongelman ilmenemisen jälkeen niin olkaa yhteydessä meihin. Olkaa meihin yhteydessä niin autamme myös teitä mielellämme toteuttamaan vaivattoman ja toimivan tulostusratkaisun.

 

 

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

(Tietopalvelu Group Oy:n vastaustaajuus)

Tietopalvelu Group Oy - Asiakaspalvelu

Ollaan yhteydessä!