EKOLOGISEMPAA TULOSTAMISTA

Onko yrityksenne hankkimassa tulostinta, monitoimilaitetta tai vain laitetta, jota voisitte käyttää A3-skannerina? Kiinnostaisiko teitä erityisesti, että monitoimilaite on ekologinen? Pohditteko, miten voisitte pienentää tulostuksesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeänne?

Jos tavoitteenanne on löytää ekologinen tulostin tai monitoimilaite, olette oikeassa paikassa. Oikeilla tulostusratkaisuilla voimme tehdä tulostamisesta ja dokumentinhallinnasta entistä ympäristöystävällisempää ja ekologisempaa.

Perinteisesti törmäämme tilanteisiin, jossa yrityksessä on tähän asti käytetty lasertekniikkaa hyödyntäviä tulostimia. Lasertulostimet ovatkin edelleen aivan relevantteja vaihtoehtoja lähes jokaiseen organisaatioon.

Mikäli kuitenkin organisaation tavoitteena on toimia ekologisemmin ja vähentää jätteen määrää sekä sähkönkulutusta, on viisaampi vaihtoehto nykyaikainen kylmämustesuihkuteknologiaa hyödyntävä yrityskäyttöön suunniteltu monitoimilaite.

Epson on teetättänyt riippumattomia testejä, ja tutkimusten perusteella mustesuihkutulostin voi tuottaa jopa 96 % vähemmän jätettä ja käyttää 95 % vähemmän energiaa kuin lasertulostin.

Lasertulostinteknologian merkittävä energiankulutuus perustuu komponenttien lämmittämiseen korkeisiin lämpötiloihin. Mustesuihkutulostin taas ei vaadi lämmittämistä. Myöskään jätettä ei juurikaan synny. Mustesuihkutulostimien suosiminen palvelee myös käyttäjää: vaihdettavat osat vähenevät ja tulostusnopeus lisääntyy, jolloin käyttötehokkuus kasvaa.

Jo pelkästään käyttäjäystävällisyys ja energiatehokkuus ovatkin merkittäviä syitä tulostimen vaihtamiseen lasertulostimesta mustesuihkutulostimeen.

NYKYAJAN KYLMÄMUSTESUIHKUTEKNIIKKAA HYÖDYNTÄVÄT TULOSTIMET SÄÄSTÄVÄT ENERGIAA, VÄHENTÄVÄT JÄTTEEN MÄÄRÄÄ JA OVAT KAIKEN TÄMÄN LISÄKSI VIELÄ ERITTÄIN NOPEITA JA LAADUKASTA JÄLKEÄ TUOTTAVIA LAITTEITA.

MITEN LASERTULOSTIMIEN JA KYLMÄMUSTESUIHKUTULOSTIMIEN TULOSTUSPROSESSIT SITTEN EROAVAT TOISISTAAN?

Ulkomuodoltaan lasertulostimet ja mustesuihkutulostimet eivät oikeastaan eroa toisistaan. Suurin ero syntyy tulostusprosessista: lasertulostimet toimivat siten, että niiden on aina lämmitettävä tulostimen sisäinen lämpöyksikkö tulostusta varten.

Muista mustesuihku- ja lasertulostimista poiketen kylmämustesuihkutekniikka ei tarvitse lämpöä musteensyöttöprosessia varten.

Tasaisen korkea tulostusnopeus

Koska kylmämustesuihkutekniikka ei tarvitse lämmitystä kun aktivoidaan lepotilasta tai jos laite kytketään päälle, tarjoaa tämä mahdollisuuden korkeaan tulostusnopeuteen. Lasertulostimissa lämpöyksikkö on esilämmitettävä ensimmäistä tulostetta varten ja tähän menee laitteesta riippuen noin 5-15 sekuntia.

Pienempi virrankulutus säästää energiaa ja rahaa

Energiaa ja rahaa säästyy, kun laitetta ei tarvitse lämmittää tulostamista varten. Täten pienenee myös tulostamisesta syntyvä hiilijalanjälki, sillä energiankulutus on huomattavasti pienempi kuin lasertulostimessa.

Ympäristöhaitat pienenevät, kun monitoimilaitteessa on vähemmän vaihdettavia osia

Lasertulostimissa on tyypillisesti enemmän vaihdettavia tarvikkeita, ja monissa tapauksissa rumpu, siirtohihna ja lämpöyksikkö on ajoittain vaihdettava. Kylmämustesuihkutekniikan ansiosta mustesuihkutulostimissa on lasertulostimia vähemmän vaihdettavia osia, jonka ansiosta tulostuspäät eivät ole kulutusosia. Tämä vähentää valmistuksen ja kierrätyksen aiheuttamia ympäristövaikutuksia, sekä luonnollisesti myös huoltokustannuksia.

Vähemmän huollettavaa, enemmän tuottavuutta

Kun laitteissa on vähemmän rikkoutuvia osia, ne tarvitsevat myös vähemmän huoltoa. Kun tämä ominaisuus lisätään esimerkiksi tarjoamaamme Next Business Day -huoltosopimuspalveluun, voitte olla varmoja, että laitteellenne ei tule pitkiä käyttökatkoja. Tällöin laite on jatkuvasti käytössänne ja mahdollistaa paremman työtehokkuuden.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

ASENNUS JA KÄYTTÖKOULUTUS HELPOTTAVAT KÄYTTÖÖNOTTOA

Oli yrityksenne hankinta sitten normaali A4-tulostin tai suurempi A3-monitoimilaite, toimitamme laitteet valitsemaanne osoitteeseen ja pidämme laitteille käyttökoulutuksen. Näin varmistamme, että laitteen käyttöönotto ja käyttö ovat mahdollisimman jouhevia, ja kaikki ominaisuudet saadaan varmasti käyttöön.

VUOKRALAITE LYHYTAIKAISEMPAAN KÄYTTÖÖN

Laitetarpeita on monenlaisia, ja välillä ne ovat poikkeustilanteiden vuoksi hyvinkin lyhytaikaisia.

Jos yrityksenne tarvitsee esimerkiksi A3-kokoisia tulosteita tulostavaa laitetta vain muutaman kuukauden ajaksi, tällainenkin vuokraustoiminta hoituu vaivattomasti kauttamme.

Voimme tehdä monitoimilaitteelle tai tulostimelle erillisen toistaiseksi voimassa olevan, tai määräaikaisen palvelusopimuksen, jolloin saatte laitetta käyttöönne juuri sille ajalle, kun sille on tarvetta.

RAHOITUSRATKAISUILLA JOUSTAVUUTTA HANKINTAAN

Yrityksien tulostustarpeet ovat vaihtelevia, joten myös rahoitusratkaisussa on oltava eri vaihtoehtoja. Pyrimmekin räätälöimään rahoitusratkaisut asiakkaan kannalta mahdollisimman suotuisiksi. Kauttamme voit hankkia tulostimet ja monitoimilaitteet valitsemallanne rahoitusratkaisulla, oli se sitten suora osto, laiteleasing, käyttövuokra tai ns. senttiä per lappu -ratkaisu, jossa käyttömaksu peritään pelkästään tulostettujen sivujen määrästä.

Leasingin avulla yrityksenne ei tarvitse sitoa laitteisiin suuria pääomia kerralla, vaan laitteen kulu on jaettu tasaisesti koko leasing-kaudelle. Näin kulut ovat helposti ennustettavissa ja yrityksen budjetointi sekä rahoituksensuunnittelu helpottuu ja rahaa vapautuu tuottavampiin investointeihin.

Leasingin avulla varmistetaan myös, että laitekanta pysyy nykyaikaisena, kun sille on budjetoitu tietty kuukausikulu. Leasing on myös verotuksellisesti fiksu ratkaisu, sillä vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa kokonaisuudessaan vähennyskelpoisia kuluja. Leasingeissa laite toimii vakuutena, joten myöskään muita vakuuksia ei tarvita.

MIKSI VALITA TIETOPALVELU GROUP OY TOTEUTTAMAAN YRITYKSENNE TULOSTUSRATKAISU?

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä tulostusratkaisuja, jonka avulla asiakkaat saavat sekä pienennettyä hiilijalanjälkeänsä ja tehtyä kustannussäästöjä.

Olemme monimerkkiedustaja, joten toimintaamme ja myöskään laitevalintojamme ei ole sidottu yhden valmistajan taakse. Täten varmistamme, että asiakkaamme saavat aina heidän yrityksensä tarpeisiin ja käyttötarkoitukseen soveltuvat laitteet, olivatpa ne sitten HP:n, Kyoceran tai Epsonin. Voimme merkkiriippumattomana palveluntarjoajana ohjata teidät toteuttamaan erilaisia tulostusratkaisuja, jotka voivat tehdä tulostuspolitiikastanne Green Officen standardien mukaista.

Olemme tunnettuja myös hyvästä ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme. Helpdeskimme palvelee teitä arksin klo 08–16 keskimäärin vain 15 sekunnin jonotusajalla ja 95% vastaustaajuudella.

Hankkimalla laitteen ja huoltosopimuksen kauttamme, voitkin olla varma, että saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jonka avulla tulostaminen ja dokumentinhallinta hoituvat saumattomasti nyt ja jatkossa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan liittyen monitoimilaitteen hankintaan? Voitte joko olla meihin yhteydessä tai lukea informatiivisen blogitekstimme: mitä asioita tulisi huomioida monitoimilaitetta valittaessa.

Mikäli haluatte keskustella aiheesta lisää, jättäkää yhteydenottopyyntö. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

TIETOPALVELU GROUP OY – HELPDESK (06.09.2020-06.10.2020)

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ