Edut asiakkaalle

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme auttaneet useita yrityksiä luomaan itselleen toimivampia ja kustannustehokkaampia toimistoja toimimalla asiantuntevana kumppanina yritysten printti-, it- ja av-laitehankinnoissa. Kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina haluamme myös ymmärtää teidän liiketoimintaanne, jolloin voimme etsiä puolestanne markkinoiden parhaat ratkaisut palvelemaan tarpeitanne, jotta Te voitte tehostaa resurssinne ydinliiketoimintaanne. Laitehankintojen keskittämisen myötä tulee myös luonnollisesti monia muita etuja, kuten helppoutta, joustavia rahoitusvaihtoehtoja, hallittavuutta ja kustannussäästöjä.

Asennus

Valtuutettuna monimerkkitoimijana tarjoamme asennuspalvelu muun muassa monitoimilaitteille, AV-laitteille, tietokoneille ja tulostimille. Kauttamme voit hankkia myös esimerkiksi tietokoneisiin esiasennettuna yrityksesi imagen, jolloin tietokoneiden käyttöönotosta tulee jouhevampaa.

Olemme toteuttaneet useita suurempia asennusprojekteja niin julkiselle sektorille kuin myös pienemmille yrityksille. Voittekin halutessasi tilata meiltä asennustyön erillisenä palveluna myös muualta hankkimiinne tuotteisiin.

Ota yhteys paikalliseen myyjääsi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö.