Helpompaa ja nopeampaa yrityksen toimintaa dokumentinhallintaratkaisuilla

M-Files -teknologiaa hyödyntävällä EASY Toimi -tiedonhallintajärjestelmällä tarjoamme niin pk-yrityksille, kuin muidenkin kokoluokkien yrityksille räätälöidyn ja joustavan ratkaisun toimintojen hallintaan ja seuraamiseen.

EASY Toimen palvelut ja toimialakohtaiset ratkaisut tarjotaan pilvipohjaisena ratkaisuna, jolloin pääset dokumentteihin tai esimerkiksi projekteihin ja asiakkaisiin kätevästi aina käsiksi myös puhelimella. EASY Toimen selkeimpiä etuja ovat sujuva toiminta ja kokonaisuuden helppo hahmottaminen.

Vallankumouksellinen järjestelmistä ja tietovarastoista riippumaton ohjelmistoratkaisu toimii älykerroksena organisaation muiden järjestelmien päällä.

Milloin tarvitaan EASY Toimi?

Tarvitset EASY Toimen viimeistään sillä hetkellä kun huomaat, että excelit, sähköpostit ja ruutupaperit eivät enää 2020-luvun liiketoiminnassa riitä mahdollistamaan maksimaalista tehokkuutta

Ohjelmisto hyödyntää tehokasta hakumoottoria, automaattista luokittelua ja koneellista oppimista, joiden avulla tietoa voidaan jäsentää sen merkityksen ja arvon mukaan ilman, että tietoa tarvitsee siirtää. Ratkaisun avulla käyttäjät pääsevät yhden sovelluksen ja käyttöliittymän kautta käsiksi eri järjestelmien tietoihin.

  • Yrityksessä ei pysytä perässä päällekkäisten toimitusten ja projektien kanssa
  • Tehdyistä työtunneista ei pystytä enää pitämään kirjaa
  • Laskutusten perässä ei enää pysytä
  • Dokumenttien määrään hukutaan, koska niitä ei saada järjestykseen asioiden, kuten asiakkaiden ja projektien kanssa
  • Dokumenttien hallinta ja tiedostojen hallinta on levinnyt useisiin ohjelmistoihin ja järjestelmiin

Kuinka hankin EASY Toimen?

EASYn käyttöönotto on nimensä mukaisesti easya ja vie aikaasi enintään vain  1–2 työpäivän verran. Me otamme vastuun käyttöönottoprojektista ja huolehdimme kaikesta alusta loppuun asti. Noudatamme systemaattista projektikäytäntöä, jossa organisoimme kokonaisuuden ja käytämme aikanne mahdollisimman tehokkaasti.

1. Aloituspalaveri

Selvitämme yhdessä yrityksesi myyntiprosessin ja mahdolliset muut prosessit, niihin liittyvät dokumentit, ihmisten roolit sekä valvonnan tarpeet. Selvityksen aikana käytämme luonnosta EASY-ratkaisusta, jonka avulla simuloimme kaikki työvaiheet. Aloituspalaveri vie aikaasi 2–4 tuntia. Tarvittaessa määrittelyä voidaan jatkaa toisessa palaverissa siten, että toisessa osassa ratkaisu on jo lähes valmiina ja palaverissa tehdään ratkaisun viimeistelyt.

2. Ratkaisun rakentaminen ja asentaminen

Projektipäällikkömme ja tekniset asiantuntijamme rakentavat ratkaisun EASY-luonnoksen pohjalta. Tämän jälkeen asiantuntijamme asentavat EASY-ohjelmistot käyttöönne. Tämä vaihe ei juurikaan vie aikaasi.

3. Koulutus

Koulutus kestää noin kaksi tuntia ryhmälle. Tarvittaessa koulutuksia voidaan järjestää useammalle ryhmälle. Koulutuksessa keskitytään ainoastaan käytännön työtehtävien harjoittamiseen EASYllä. Käytössä on tuotantoversio EASY-ratkaisustanne.

4. Käyttöönotto

Windows-integraation ja tuttujen termien vuoksi EASYn käyttö on erittäin helppoa ja luontevaa, luonnostaan. Tästä syystä riittää, että henkilökuntanne vain aloittaa EASYn käytön. Ratkaisu tuotetaan käyttöönne palveluna, joka sisältää täyden asiakastuen. Näin ollen apu on aina välittömästi saatavana asiakaspalvelustamme.

EASY Toimi -ratkaisutmfiles

EASY Toimen ratkaisut sisältävät aina täysiverisen dokumentinhallinnan, jonka lisäksi asiakas saa tarpeen mukaan ratkaisun esimerkiksi myynninseurantaan, projektinhallintaan tai sopimustenhallintaan.

Asiantuntijamme keskustelevat mielellään asiasta lisää joten ota yhteys paikalliseen myyjääsi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö.

EASY Pilvipalvelin on suomalaisille yrityksille suunniteltu palvelinratkaisu tiedostojen hallintaan

Ratkaisulla yrityksen tärkeät ohjelmistot ja dokumentit siirretään pilvikäyttöisiksi. EASY Pilvipalvelin toimii ISO 27001 -sertifioidusta kotimaisesta konesalista.

Konesali toimii korkean käytettävyyden periaatteella ja nykyaikaisimpia huipputeknologioita hyödyntäen – pääset palvelimeesi käsiksi mistä vain nettiyhteyden avulla. Automaattinen varmuuskopiointi tekee EASY:n käytöstä huolettoman jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.


EASY Pilvipalvelimen avulla:

  • Yrityksenne ei tarvitse investoida pölyttyviin laitteisiin.
  • Yrityksenne varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta.
  • Yrityksenne asiakirjat ja ohjelmat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa.
  • Voitte muokata järjestelmää tarpeitanne vastaavaksi ilman, että koko palvelinta tarvitsee uusia.
  • Yrityksenne työntekijät voivat käyttää ohjelmia ja tiedostoja mistä vain, myös mobiilisti matkapuhelimilla ja tableteilla. Käyttöoikeudet ohjelmiin ja tiedostoihin muokataan samalla lailla kuin aikaisemminkin.

Miksi pilvipalvelin?

EASY Web Access -toiminto mahdollistaa tietojen käytön mistä vain. Sinun tarvitsee vain avata web-selain ja surffata osoitteeseen, ilmoittaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi – ja olet yhteydessä sovelluksiin ja dokumentteihisi.

Pilvipalvelu kaavioPääset tietoihin käsiksi mistä ja milloin vain!

Voit siis käyttää palvelua työkoneeltasi, puhelimellasi, kotikoneellasi tai tarvittaessa vaikka nettikahvilan koneelta. Tarvittaessa yhteyden ohjelmiin ja tiedostoihin saa mobiililaitteella vaikka maailman ääristä. Näin ollen voit toimia mobiilisti ja tehokkaasti saaden selkeää etua kilpailijoihin nähden.

Palvelun toteuttaa kotimainen varmuuskopioinnin pitkäaikainen ammattilainen. Yrityksesi tiedot ovat varmassa tallessa maamme rajojen sisäpuolella.

avainlippu_suomalpalvelua_sin


Käyttöönotto

Määrittelemme oikean kokoisen pilvipalvelimen tarpeillenne, huomioimme suorituskyvyn ja tilan tarpeen. Tämän jälkeen asennamme kaikki tarvittavat ohjelmistot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä ohjelmistotoimittajienne kanssa ja selvitämme kaikki yksityiskohdat onnistuneen asennuksen varmistamiseksi.

Käyttökatko vain muutamia tunteja

Valmistelemme pilvipalvelimenne täysin käyttövalmiiksi sillä aikaa kun vielä työskentelette vanhassa ympäristössä. Ennen siirtymistä pilvipalveluun koulutamme henkilökuntanne sekä teemme mahdollisesti tarvittavat paikalliset, työasemakohtaiset määritykset ja asennukset.

Kun kaikki on valmista, otamme käyttökatkon, jonka aikana siirrämme viimeiset tiedot palveluun, kuten esimerkiksi laskutusohjelmanne tietokannat.

Asiantuntijamme keskustelevat mielellään asiasta lisää joten ota yhteys paikalliseen myyjääsi tai lähetä suoraan tarjouspyyntö.