TELAVOX – ÄLYKÄS JA KOKONAISVALTAINEN VIESTINTÄRATKAISU JOSSA YHDISTYVÄT, SEKÄ VAIHDE-, CHAT- JA PUHELINPALVELU

TELAVOXIN AVULLA POHJOISMAISSA TOIMIVAT YRITYKSET PÄÄSEVÄT KOHTI TEHOKKAAMPAA VIESTINTÄÄ

Onko yrityksellänne toimintoja useammassa maassa ja eritoten useammassa Pohjoismaassa? Mikäli näin on niin teillä on todennäköisesti myös ollut käytössä mitä erinäisempiä puhelinoperaattoreita ja vaihdepalveluita. Tällöin teillä olisi mahdollisuus säästää huomattavia summia rahaa, että aikaa yhdistämällä kaikki viestintäsovelluksenne yhden palveluntarjoajan (Ucaas) alle. Jo pelkästään hallinnollisen työn vähentymisellä saadaan aikaan paljon säästöjä, kun kilpailutuksia, sopimuksia ja laskuja ei pidä hallinnoida usean eri toimijan kanssa. Tähän kun vielä lisätään kalliit yrityksen sisäiset puhelut toisiin maihin niin alkaa harmitusta ja turhia kustannuksia kasaantua jo aimo annos.

Onneksi tähän on kuitenkin fiksumpi ja kustannustehokkaampi ratkaisu! Alla kerromme viisi erilaista hyötyä mitä yrityksenne voi saavuttaa siirtämällä viestintänsä Telavoxin alle monikansallisessa ympäristössä.

1. SUJUVA YHTEISTYÖ JA VAHVEMPI YHTEISÖLLISYYS

Telavoxin avulla saatte ensinnäkin näppärästi jaettua koko monikansallisen organisaationne kaikki yhteystiedot työntekijöiden kanssa siten, että ne ovat aina saatavilla. Täten työntekijät poistavat yhden hidasteen kommunikoinnin tieltä, sekä tietävät aina kun henkilö joka soittaa on omasta organisaatiosta, vaikka hän olisikin töissä toisessa maassa. Täten kommunikointikynnys madaltuu ja työntekijät tuntevat olevansa lähempänä toisiaan ja enemmän osa yhtä organisaatiota. Työntekijöillä on kokoajan reaaliaikainen näkymä siihen, ketä yrityksessä on töissä missäkin asemassa ja ovatko he tavoitettavissa.

Kun vielä lisäätte Telavoxin sisäisen viestinnän käytettäväksi yrityksenne intraksi, niin kaikki tietävät entistä enemmän mitä myös muissa maissa tapahtuu.

PAREMPI TAVOITETTAVUUS – PAREMPAA ASIAKASPALVELUA JA ENEMMÄN MYYNTIÄ

Nykypäivänä asiakkaiden kanssa tapahtuva vuorovaikutus on jatkuvaa niin verkkosivuilla kuin puhelimissakin. Tämän takia vastaamattomista yhteydenottopyynnöistä onkin tullut entistä kalliimpia asioita ja niihin on pyritty löytämään ratkaisuja monilla eri sovelluksilla. Telavoxin avulla voit yhdistää kaikki kanavat yhden palveluntarjoajan alle ja saat sekä puhelusi, että verkkosivusi chat toiminnon saman sovelluksen piiriin. Telavoxin älykkään mobiilivaihteen ansiosta vastaaja ilmoittaa mikäli tavoiteltu henkilö on esimerkiksi kokouksessa, jolloin puhelu voidaan laittaa automaattisesti siirtymään seuraavalle henkilölle. Asiakkaalle tämää lisää uskottavuutta palveluun ja hän tietää, että hänen yhteydenottoonsa reagoidaan jahka henkilö vapautuu kokouksesta, tai kun asiakas saa takaisinsoittolupauksen.

Lisäämällä sivustollesi Flow Widget’in chattiominaisuuden kerrot asiakkaillesi helposti yrityksesi puhelinnumeron, aukioloajat ja puhelinpalvelusi jonotusajan. Flow Widget parantaa tavoitettavuutta, tehostaa viestintää ja lisää sekä asiakastyytyväisyyttä että myyntiä.

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

HELPOSTI HALLINNOITAVAT LISENSSIT MAHDOLLISTAVAT SUJUVAN SKAALAAMISEN

Telavox Flow tarjoaa lisenssejä perinteisten puhelinliittymien sijaan. Lisenssit eivät ole sidoksissa tiettyyn käyttäjään, vaan niitä voidaan siirtää henkilöltä toiselle tarpeen mukaan. Lisenssien hallinnointi on helppoa netin kautta, eikä sinun tarvitse enää miettiä puhelinliittymien irtisanomista tai uusien allekirjoittamista, eikä varsinkaan tästä mahdollisesti aiheutuvia lisäkustannuksia.

Lähes kaikki tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös puhelin- ja vaihdepalveluun. Usein muutokset johtavat siihen, että uusia käyttäjiä on lisättävä, osastoja ja vastuualueita muutettava. Telavoxilla tästä on tehty helppoa, joten voit muokata ja hallinnoida yrityksesi palvelutilausta ja -asetuksia täysin itsenäisesti Flow Admin -järjestelmän avulla.

INTEGRAATIOITA

Integraatiot ovat kuuma keskustelun aihe nykypäivänä, kun kaiken kokoiset organisaatiot eri toimialoilta koittavat sulauttaa toimintaansa mahdollisimman jouhevasti toimivaksi.

Tietopalvelu Group Oy tarjoaa yhdessä Telavoxin kanssa toimivaksi testatun ja räätälöitävissä olevan pilvipohjaisen mobiilivaihderatkaisun, jossa voitte helposti integroida puhelunne osaksi CRM:ää tai ERP:nne ja täten siirtyä kohti tuottavampaa liiketoimintaa.

Kokosimme aiheesta 4 kohtaisen blogitekstin, josta voit lukea mitä hyötyjä olisi jos yrityksenne integroisi mobiilivaihteen ja CRM:n yhteen.

Blogitekstin pääset lukemaan verkkosivuiltamme tästä linkistä.

Telavoxilta löytyy valmiit integraatiot muun muassa Microsoft Teams, Power BI, Salesforce, Hubspot, Freshdesk, Zendesk, Google G Suite, Microsoft 365, Touch, BankID ja Eniro ohjelmistoihin. Muista Telavoxin integraatioista voitte lukea täältä.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Jos haluatte kuulla lisää siitä, mitä Telavox ja Tietopalvelu Group voisivat tehdä yrityksenne viestinnälle niin sovi demoaika ja kerromme mielellämme aiheesta lisää.