Edut asiakkaalle

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme auttaneet useita yrityksiä luomaan itselleen toimivampia ja kustannustehokkaampia toimistoja toimimalla asiantuntevana kumppanina yritysten printti-, it- ja av-laitehankinnoissa. Kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina haluamme myös ymmärtää teidän liiketoimintaanne, jolloin voimme etsiä puolestanne markkinoiden parhaat ratkaisut palvelemaan tarpeitanne, jotta Te voitte tehostaa resurssinne ydinliiketoimintaanne. Laitehankintojen keskittämisen myötä tulee myös luonnollisesti monia muita etuja, kuten helppoutta, joustavia rahoitusvaihtoehtoja, hallittavuutta ja kustannussäästöjä.

Ylläpito ja koulutus

Asianmukaisella ylläpidolla saadan IT-laitteiden toimivuus varmistettua ja käyttöikää pidennettyä. Tarjoammekin erilaisia elinkaariratkaisuja myymillemme laitteille.

Teknologia etenee kovalla vauhdilla, joten myös laitteiden kehitys on vauhdikasta. Siksi haluammekin varmistaa sen, että kun asiakkaamme hankkivat uusia laitteita, heille tarjotaan myös käyttöönottokoulutusta ja ylläpitokoulutuksia laitteille, jottei niiden uudet ja hyödylliset ominaisuudet jää käyttämättä.