SALESFORCE – TELAVOX INTEGRAATIOLLA TEHOKKAAMPAA TYÖNKULKUA

 

Salesforce on ollut yksi markkinoiden suosituimpia CRM järjestelmiä jo pitkään. Sitä käyttävät eritoten suuret yritykset, mutta se sopeutuu loistavasti myös pienempien yritysten tarpeisiin.

Kirjoitimme jo aiemmin tekstin, että miksi yritysten tulisi integroida CRM ja mobiilivaihde, mutta tässä blogitekstissä paneudumme enemmän Salesforcen ja Telavoxin väliseen integraatioon. Telavoxin ja Salesforcen integraation avulla yritykset saavat entistä enemmän irti Salesforcestaan ja pääsevät näin hyödyntämään täysin molempien sovellusten potentiaalin.

SALESFORCE – TELAVOX INTEGRAATIO

Puheluiden yhdistäminen CRM:ään muuttu helpommaksi ja nopeammaksi uuden Telavox ja Salesforce integraation avulla. Integraation avulla yhdistät Telavox ja Salesforce sovelluksesi toimimaan saumattomasti yhdessä, käytännössä yhtenä sovelluksena. Integraation avulla voit luoda Salesforceen uusia liidejä, editoida yhteystietoja ja soittaa suoraan Telavoxin avulla.

Saumattomalla kokemuksella nopeampaa työnkulkua

Telavoxin ja Salesfrocen integraatiolla saat vähennettyä ylimääräisten sovellusten käyttämistä jolloin työnkulku nopeutuu, kun sinun ei tarvitse poistua Salesforcesta tehdäksesi puheluita, tai kirjataksesi niitä CRM:ään. Parannat myös työtehokkuuttasi kun puhelut ovat CRM:ssä yhden klikkauksen päässä ja ne myös kirjaantuvat järjestelmään automaattisesti. Tällöin myyjien ja asiakaspalvelijoiden työ nopeutuu, kun puheluiden kirjaamiseen CRM:ään ei mene niin kauan aikaa. Tähän vielä jos lisätään Telavoxin lisäosa, jossa puhelut nauhoitetaan automaattisesti niin puhelujen äänitallenteet myös tallentuvat suoraan oikean asiakkuuden alle, jolloin kaikki ovat tietoisia mitä asiakkuudessa tapahtuu.

MUUTAMIA INTEGRAATION ETUJA

 

Aina tavoitettavissa, aina paikalla

Telavoxin Salesforce integraatio avaa automaattisesti oikean sivun kun sinulle on saapuva puhelu. Telavoxin sovellus on myös aina tavoitettavissa jokaisen sivun alalaidasta.

Helposti saavutettavissa oleva puheluhistoria

Katso viimeisimpiä puheluitasi suoraan Salesfrocesta. Klikkaa nimeä listalla ja mene suoraan heidän yhteystietokortille jossa voit lisätä tarvittavaa informaatiota. Puheluhistorian ollessa helposti saavutettavissa, ei tietoa pääse hukkumaan ja esimerkiksi asiakaspalvelu helpottuu kun tiedetään kuka on esimerkiksi palvellut asiakasta aiemmin ja mistä asioista on keskusteltu.

Kuuntele vanhoja puheluitasi

Helpottuisiko sekä myyntinne, että asiakaspalvelunne jos tietäisitte mistä edellisessä puhelussa on keskusteltu? Telavoxin ja Salesforcen integraation avulla pääset kiinni puhelulokeihisi ja voit kuunnella viimeisemmät puhelusi ja täten parantaa asiakaskokemustanne.

Luo uusia liidejä helpommin

Voit luoda uuden yhteystiedon, sekä liidin entistä helpommin integraation avulla. Integraatio mahdollistaa sen, että voit luoda uuden yhteystieto/liidikortin vain muutamalla klikkauksella saadessa saapuvan puhelun tai soittaessasi uudelle asiakkaalle. Täten vähentyy myynnin manuaalinen työskentely ja heillä jää enemmän aikaa tehdä itse myyntiä. Samalla myös muu asiakaspalvelu tehostuu, kun saadaan helposti kirjattua kaikki saapuvat puhelut uusiksi yhteystietokorteiksi.

Kuinka Salesforcen ja Telavoxin integraatio otetaan käyttöön?

1. Lunnollisesti tarvitset aktiivisen Salesforcen lisenssin, jotta voit asentaa lisäosan.

2. Asennus Salesforceen tapahtuu yksinkertaisesti tämän linkin kautta https://tvx.li/salesforce_app

3. Liitä linkki selaimeesi, jolloin sisäänkirjautumislinkki Salesforceen aukeaa.

4. Kirjaudu sisään käyttäjällä jolla on oikeudet asentaa lisäosia Salesforceenne.

5. Seuraa yksinkertaisia asennusohjeita.

6. Valmista tuli!

Kysymyksiä Telavoxista ja muista integraatioista?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme mielellämme lisää Telavoxista muista hyödyllisistä ominaisuuksista, sekä integraatioista.

Lue myös toinen blogitekstimme siitä, miksi yrityksenne tulisi integroida CRM ja mobiilivaihde.