Selecta – Parempaa kahvia työpaikoille

Tiedämme, kuinka täydellinen kuppi kahvia valmistetaan. Valikoimme parhaat kahvipapulaadut ympäri maailman ja huollamme kahviautomaattejamme säännöllisesti. Asiantuntemuksemme maistuu jokaisessa kahvikupillisessa tehden jokaisesta kahvihetkestä täydellisen nautinnon.

Ylivertaista palvelua! Meille ei riitä, että asiakkaamme saavat vain hyvää palvelua, me tarjoamme ylivertaista palvelua. Selectan asiakkaat nauttivat vaivattomista taukohetkistä. Laadukkaan ja luotettavan kahviautomaatin lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun, joka takaa moiteettomasti toimivan laitteen ja riittävästi raaka-aineita. Ennen kaikkea jokaisesta taukohetkestä Selecta automaatilla jää hyvä maku.

Palveluvaihtoehtojamme on useita, tarveanalyysin perusteella räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Mainittakoon myös, että tarjoamme ainoana  yrityksenä Pohjoismaissa Joutsenmerkityn kahvipalvelun. 

Täydellinen kahvinautinto Selectan kahviautomaateilla. Laadukkaat kahviautomaatimme, palvelumme sekä paahtimoriippumattomuus takaavat, että löydämme jokaiselle omaan makuun sopivan kahviautomaatin. Selectan monipuolisesta automaattivalikoimasta löydät taukohetkeenne sopivat automaatit jotka edustavat alansa huippua niin muotoilun kuin käyttäjäystävällisyydenkin puolesta. Kahviautomaattivalikoimamme kattaa suodatinautomaatit ja papukahviautomaatit sekä espressolaitteet, joissa kaikissa on runsas kuumajuomavalikoima.

Herkullisia kahveja ja teetä jokaiseen makuun. Makuja on monia, niin on kahvivariaatioitakin. Yksi pitää tummemmasta paahdosta, toiselle sopii vivahteikas vaalea. Jollekin tärkeintä on, että saa kahvinsa nopeasti, joku taas haluaa nautiskella hitaasti ja maistella erilaisia kahvijuomia espressosta latteen. Yksi juo vain sertifioitua, luomu- tai reilun kaupan kahvia, toisen kahvimieltymyksiin sopii kofeiiniton kahvi.

Olipa makusi millainen tahansa, Selectalta löydät sinulle sopivan vaihtoehdon jokaiseen taukohetkeen. 

Laaja kahvivalikoimamme kattaa laatukahveja tunnetuilta paahtimoilta. kuten Paulig, Löfbergs, Meira, Arvid Nordquist, Zoegas sekä Selectan oma kahvibrändi miofino.

Jos kahvihammasta ei kolota niin nauti toki herkullinen kupillinen maistuvaa teetä. Selectan laajasta teevalikoimasta löytyy makuelämyksiä niin valkoisen, vihreän kuin rooibos-teen ystäville.

Laajasta oheistuotevalikoimastamme löydät kaikki onnistuneet kahvitauon ainekset. 

 

SELECTA COMO
PAPUKAHVIAUTOMAATTI

Comon avulla nautit täydellisestä kahvielämyksestä ja näyttävästä muotoilusta. Como on uudenlainen kahviautomaatti, joka valmistaa täydellisen hienoaromikasta papukahvia ja muita maukkaita kuumia juomia jokaiseen taukohetkeen. Comossa yhdistyy moderni tekniikka, helppokäyttöisyys ja energiaystävällisyys, jotka vastaavat sekä Selectan asettamia korkeita vaatimuksia että kaikkien kahvin ystävien odotuksia. Kahviautomaatin voi asettaa tasaiselle pöytätasolle tai alakaapin päälle.

Kahvisäiliö (papukahvi): 2,0 kg

 

 

 

SELECTA FERRERA SOLO & DUO
PAPUKAHVIAUTOMAATTI

Luo itsellesi herkullisia kahvijuomia näytön kosketuksella. Käyttäjäystävällisessä automaatissa on runsas valikoima erilaisia kuumia juomia. Olipa valintasi elegantti suodatettu musta kahvi, makoisa Macchiato, vivahteikas Cafe au Lait tai herkullinen Wiener Cafe, Ferrara valmistaa juoman juuri sinun makuusi.

Automaatti on varustettu yhdellä / kahdella papusäiliöllä, johon voit valita vaaleaa tai tummapaahtoista, sertifioitua tai serfioimatonta kahvia. Automaatti jauhaa kahvipavut kupillinen kerrallaan.

Ferrara sopii hyvin toimistoihin ja muihin työympäristöihin. Huippumuotoilunsa ansiosta tämä kahviautomaatti voidaan sijoittaa vaativaankin design-ympäristöön. 

Kahvisäiliö (papukahvi): 4,0 kg / 2 x 2,0 kg

 

SELECTA SOLISTA
PAPUKAHVIAUTOMAATTI UUTUUS!

Solista papukahviautomaatti palvelee täydellisesti pienemmän toimiston tarpeita. Sulavalinjainen muotoilu ja helppokäyttöisyys yhdessä korkean kapasiteetin kanssa varmistavat työpaikallesi aina täydellisen kahvitauon.

Kahvisäiliö (papukahvi): 1,2 kg