Vahvat yhteistyökumppanit

Valitessamme yhteistyökumppaneita meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme seistä suosittelemiemme palveluiden ja yritysten takana. Siksipä yhteistyökumppaneiksemme onkin valikoitunut vain yrityksiä, joista meillä on myös omakohtaista kokemusta ja joiden luotettavuudesta, innovaatiokyvystä ja tuotteiden laadusta voimme olla varmoja. Kaikkiin laitteisiin voidaan liittää myös automaattiset tarviketoimitukset.

Monitoimilaitteet ja tulostimet

Edustamme ja huollamme alan luotetuimpia tulostin- ja kopiokonemerkkejä. Monimerkkiammattilaisena meillä on näkemys asiakastarpeen optimaalisesta täyttämisestä niin, että kustannusten säästö ja toiminnan tehostuminen pysyvät aina ratkaisun keskiössä.

Tulostuksen hallinta

Tulostuksenhallinta on kokonaisvaltainen ja merkkiriippumaton ratkaisu, jolla säästät tulostuksen kokonaiskustannuksissa. Kokonaisvaltainen tulostuksenhallinta on ainutlaatuinen tärkeä strategia jokaiselle yritykselle, joka haluaa kustannussäästöjä, parantaa asiakirjojen tietoturvaa ja löydettävyyttä sekä parantaa tuottavuutta.

Tilaa ilmainen kartoitus

Skannausratkaisut

Monissa organisaatioissa tärkeiden asiakirjojen käsittely ja arkistointi on edelleen aikaa vievä, virheille altis manuaalinen prosessi. Tilannetta voidaan parantaa älykkäillä asiakirjojen tallennusratkaisuilla, jotka vähentävät virheen mahdollisuutta ja lisäävät samalla toiminnan tehokkuutta.

Yhtenäistetty asiakirjojen tallennusmalli säästää aikaa, minimoi virheet ja vähentää kustannuksia.

Pyydä tarjous

Toimistotarvikkeet

Tilaa kaikki toimistotarvikkeet omilla tunnuksillasi näppärästi verkkokaupasta! Nopea toimitus; Ennen klo 13 tilattujen tuotteiden toimitus seuraavana arkipäivänä. Kaikki yli 70 € tilaukset ilman toimituskuluja! Mikäli tilaat suuria määriä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi määräalennusta.

Eikö sinulla ole vielä tunnuksia – Tilaa tunnukset toimistotarvikeverkkokauppaan ja aloita säästäminen!

ICT-ratkaisut

Suurin edustamamme merkki on HP, mutta tarjoamme mielellämme myös muita merkkejä. Voimme lähteä liikkeelle joko kartoituksesta, jossa määritellään mitä tarvitaan tai sitten voimme vastata suoraan asiakkaan tarjouspyyntöön. Palvelemme mielellämme sekä pienissä että suurissa tarpeissa.                    

Tilaa ilmainen kartoitus

Esitystekniikka

Pääyhteistyökumppanimme on projektoreissa Epson ja näytöissä mm. Samsung ja Finlux. Toimitamme yksittäisiä laitteita tai laitekokonaisuuksia. Myös info- ja tv-järjestelmät kuuluvat valikoimiimme. Me myös asennamme laitteet ja huolehdimme asiakkaan käyttöopastuksesta.

 
© Tietopalvelu Group. Kaikki oikeudet pidätetään.