MYQ – RÄÄTÄLÖITÄVÄ JA PERSONOITAVA TULOSTUKSENHALLINTARATKAISU TEHOKKAAMPAAN JA TURVALLISEMPAAN TYÖNKULKUUN

MIKÄ ON MYQ?

MyQ on tulostuksenhallintasovellus, joka voidaan asentaa jokaiselle laitteelle jälkiasennuksena. MyQ:n avulla tulostimeen voidaan tuoda lisää käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia, joiden avulla työn tekeminen nopeutuu ja prosessit selkiytyvät.

MyQ:ssa jokaiselle käyttäjälle voidaan luoda oma personoitu kirjautumisruutu, johon heidän pitää valitsemallaan tunnistautumismetodilla tunnistautua. Tällä tavoilla saadaan luotua jo ensimmäinen askel kohti turvallisempaa tulostamista ja laadittua askelmerkit kohti kokonaisvaltaista turvatulostusta.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

PERSONALISOIDUN PANEELIN AVULLA SÄÄSTETÄÄN VUOSITTAIN JOPA 15 TYÖTUNTIA PER KÄYTTÄJÄ

Käyttäjille personoidun hallintapaneelin avulla yrityksen työntekijöillä on mahdollisuus suorittaa yleisimmin suoritettavia tulostus- ja skannaustapahtumia vain yhdellä painalluksella.

MyQ:ssa on paljon räätälöintimahdollisuuksia, joiden avulla voidaan luoda polkuja: sama skannaus lähtee esimerkiksi suoraan useaan haluttuun kansioon, jolloin päästään turhasta sähköpostiin skannauksesta ja sen jälkeen tapahtuvasta ja dokumenttien siirtelystä eroon.

Tällä tavoin säästetään pitkässä juoksussa runsaasti työtunteja ja ennen kaikkea varmistetaan, että tiedot päätyvät aina oikeaan paikkaan. MyQ:n teettämän tutkimuksen mukaan MyQ:n avulla säästetään noin 15 työtuntia vuodessa per käyttäjä. Tästä voikin jokainen laskea, mitä se tarkoittaisi teidän yrityksessänne.

Paneelin ulkonäköä voidaan myös kustomoida ulkoisesti vastaamaan yrityksen imagoa.  Siihen voidaan esimerkiksi tuoda näkyviin yrityksen logot ja värimaailma. Kun nämä asiat on hoidettu viimeisen päälle, tämä kaikki antaa yrityksestänne entistä ammattimaisemman kuvan.

Turvatulostus monitoimilaitteilla ja tulostimilla - Tietopalvelu Group Oy

MYQ:N AVULLA TEHOKKAAMPAA SKANNAUSTA, YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA

Lyhyesti tiivistettynä, MyQ:n ohjelmisto tekee monitoimilaitteesi skannerista entistä älykkäämmän ja tehokkaamman.

Dokumenteista voidaan esimerkiksi tehdä yhdellä klikkauksella OCR (Optical Character Recognition) kelpoisia tiedostoja. OCR on yleisnimi teknologialle, jonka avulla tiedostoista voidaan tehdä hakukelpoisia.

Tämä tarkoittaa, että jos skannaat esimerkiksi sivun, jossa on paljon tekstiä, OCR:n avulla voit tietokoneella avatessasi tehdä hakuja tiedostoon (ctrl + f), vaikka tiedosto olisi PDF-muodossa, ja hakea esimerkiksi tiettyä sanaa tekstistä. Tämä helpottaa erityisen paljon työtä esimerkiksi sopimusten ja suurten skannausten kanssa, kun voit kätevästi etsiä tietyllä hakusanalla skannaamasi tiedostosta suoraan tietyn sivun tai kohdan.

Kuten jo aiemmassa kappaleessa kerrotaan, MyQ:n avulla kaikki dokumentit on mahdollista skannata ja lähettää yhdellä napinpainalluksella haluttuun paikkaan, jolloin voidaan luoda ns. yhden painalluksen Easy Scan -polkuja. Dokumenttien työnkulkua voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeelliseksi kokemalla tavalla, jolloin saadaan aikaan yllä olevassa kappaleessa mainitut ajan säästöt. Tällöin myös luonnollisesti rahaa säästyy, kun työntekijöiden aikaa voidaan käyttää tuottavampiin asioihin.

Tähän kun vielä lisätään, että MyQ:n avulla on mahdollista skannata ja tulostaa suoraan kaikista yleisimmistä pilvipalveluista, kuten esimerkiksi Google Drivesta ja DropBoxista, voidaan jo todenteolla puhua todellisesta monitoimilaitteen virittäjästä.

Turvatulostus monitoimilaitteilla ja tulostimilla - Tietopalvelu Group Oy

MINKÄ VALMISTAJIEN LAITTEIDEN KANSSA MYQ ON YHTEENSOPIVA?

Tämä on yleensä hankinnassa se viimeinen kysymys: ’’Voiko MyQ:ta jälkiasentaa myös meidän nykyisiin tulostuslaitteisiimme?’’ Onneksemme voimme todeta, että MyQ on yhteensopiva lähes kaikkien valmistajien tulostimien ja monitoimilaitteiden kanssa.

Pääsääntönä voidaan pitää, että laitteesta tulee löytyä vain kosketusnäytöllinen hallintapaneeli, ja se löytyykin jo lähes jokaisesta nykyaikaisesta laitteesta. MyQ:n lisenssi on aina laitekohtainen, eikä siinä ole käyttäjärajoituksia, joten jos yrityksessänne on käytössä vain yksi monitoimilaite, voi koko yrityksenne toimia yhden MyQ lisenssin alla.

Edellä mainituista syistä johtuen MyQ onkin todella kustannustehokas hankinta, jota suosittelemme varauksetta jokaiselle yritykselle. Asiantuntemuksemme avulla saamme varmistettua, että saatte kaiken hyödyn irti MyQ:sta ja pääsette myös tältä osin kohti tehokkaampaa työskentelyä.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

MIKSI VALITA TIETOPALVELU GROUP OY TOTEUTTAMAAN YRITYKSENNE MYQ HANKINTA?

Olemme Tietopalvelu Group Oy:lla toteuttaneet useita MyQ-projekteja aina, joissa asiakkaitamme ovat olleet niin suuret julkiset toimijat kuin myös perinteiset PK-sektorin yritykset.

Laajan ammatiosaamisemme avulla osaamme auttaa teitä hyödyntämään täysin MyQ:n tarjoamia mahdollisuuksia, jolloin te pääsette entistä lähemmäs kohti tehokkaampaa ja turvallisempaa työnkulkua. MyQ:n ja meidän avulla tulostaminen ja dokumentinhallinta toimivat yrityksessänne saumattomasti nyt ja jatkossa.

Mikäli haluatte keskustella aiheesta lisää, jättäkää yhteydenottopyyntö. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.