Yrityskauppa Tietopalvelu Group Oy:n ja Go Officen välillä

Go Office Oy on ostanut 50 % Tietopalvelu Group Oy osakekannasta. Yrityskaupan myötä Tietopalvelu Group vahvistaa osaamistaan ja laajentaa omistajapohjaansa.

Yrityskaupan myötä myös Tietopalvelun operatiivinen johto muuttuu, kun Erkki Tarkkala luopuu yrityksen toimitusjohtajan tehtävistä. Tarkkala jatkaa yrityksessä hallituksen puheenjohtaja. Yrityksen toimitusjohtajaksi on nimetty Jarkko Mettala, joka vastaa jatkossa myös myynnistä. Osakkaina Go Office Oy:ssä ovat Jarkko Mettalan lisäksi Piia RuohoVili Tarkkala ja Jenni Tarkkala. 

Yrityskauppa ei vaikuta yrityksen nykyisiin kumppanuuksiin tai asiakassuhteisiin, vaan Tietopalvelu vahvistaa edelleen toimisto tuotteiden ja niihin liittyvien palveluiden kehittämistä. 

Tietopalvelu Groupin hallituksen puheenjohtaja Erkki Tarkkala kertoo toiminnan jatkuvan yrityskaupan myötä entistä laadukkaampana. Yrityskaupalla vahvistetaan konsernin taloutta ja osaamista sekä turvataan riittävät resurssit tuleviin investointeihin ja tuotekehitykseen. Tietopalvelu Groupin ja Go Officen kumppanuudella saadaan vankempi erityisosaaminen sekä leveämmät hartiat palveluun ja tuotevalikoimaan kasvun varmistamiseksi myös tulevaisuudessa.

Tietopalvelu Group tuottaa kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille koko toimiston kattavaa laite- ja ohjelmistovalikoimaa sekä palvelua merkkiriippumattomasti. Keskeisin osaamisemme on tulostuksen hallinnassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yhtiö on perustettu 1984 Hämeenlinnaan.

 

Lisätietoja kaupasta antavat: 

Hallituksen puheenjohtaja
Erkki Tarkkala
040 722 2888
erkki.tarkkala@tietopalvelu.com

Toimitusjohtaja
Jarkko Mettala 
040 715 5454 
jarkko.mettala@tietopalvelu.com