TIETOPALVELU GROUP OY – BLOGI

 

Haluamme jakaa asiantuntemustamme yrityksille myös ajankohtaisten ja informatiivisten blogitekstien muodossa.

TIETOPALVELU GROUP OY:N PALVELUT LAAJENTUVAT – OLEMME NYT OSANA HANSELIN KILPAILUTUKSIA

Hansel Oy kilpailuttaa keskitetysti valtionhallinnon hankintoja Suomessa. Tietopalvelu Group sai kunnian toimia alihankkijana Kyocera Document Solutions Oy:lle. Jatkossa toimitamme Hansel-sopimuksen tiimoilta muun muassa monitoimilaitteita julkisille organisaatioille.

HELPDESK REAGOI KESKIMÄÄRIN 15 SEKUNNISSA YHTEYDENOTTOOSI – NÄIN SAAT AVUN TIETOPALVELU GROUPILLA

Tietopalvelu Groupilla saat sujuvasti apua, kun sitä tarvitset. Se näkyy muun muassa Helpdeskin nopeissa vastausajoissa ja siinä, että huoltokuvio on täysin omissa käsissä. Mikä tärkeintä, Helpdeskissä sinut kohtaa ihminen, ei robotti.

TOIMISTO VS. KOTIKONTTORI – TYÖN MUUTOKSET, HAASTEET JA MAHDOLLISUUDET

Koronapandemian myötä useat työntekijät siirtyivät etätöihin. Laitteet eivät kuitenkaan siirtyneet kotiin, jolloin uudenlaisille ratkaisuille, kuten tulostamiselle palveluna on kysyntää. Miten kotiin on mahdollista luoda toimiva toimisto? Lue lisää!

LAITTEEN OMISTAMINEN VAI PALVELUN VUOKRAUS – KUMPI ON JÄRKEVÄMPÄÄ?

Tulostin, monitoimilaite, kopiokone, skanneri – lähes jokaisesta toimistosta löytyy ainakin yksi näistä. Tänä päivänä monille kuluttajille ekologisuus, kustannustehokkuus ja tilansäästö ovat tärkeitä seikkoja. Tekstissä perehdymme, kannattaako tulostin tai monitoimilaite omistaa vai vuokrata.

TULOSTAMINEN PALVELUNA HELPOTTAA YRITYKSESI LIIKETOIMINTAA JA KOTITOIMISTON ARKEA

Moni työntekijä on koronapandemian myötä siirtynyt työskentelemään kotioloihin. Tulostus palveluna helpottaa niin kotitoimiston kuin yrityksenkin sujuvaa työskentelyä – lue mielenkiintoinen blogitekstimme!

WINDOWS KAATUU KUN YRITÄT TULOSTAA? EI HÄTÄÄ! TÄSSÄ HELPPO OHJE ONGELMAN RATKAISEMISEEN

Windows päivitykset ovat aiheuttaneeet useilla käyttäjillä ongelmia tulostamisen yhteydessä. Kokosimme helpon ohjeen, jonka avulla voit ratkaista tämän ongelman.

EKOLOGISEMPAA TULOSTAMISTA MUSTESUIHKUTEKNOLOGIALLA

Kiinnostaisiko yritystänne vähentää tulostamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä? Oheisessa blogitekstissä kerromme kuinka mustesuihkuteknologia mahdollistaa jopa 95% pienemmän hiilijalanjäljen, sekä muista mustesuihkuteknologian eduista.

SALESFORCE – TELAVOX INTEGRAATIOLLA TEHOKKAAMPAA TYÖNKULKUA

Salesforce on ollut yksi markkinoiden suosituimpia CRM järjestelmiä jo pitkään. Sitä käyttävät eritoten suuret yritykset, mutta se sopeutuu loistavasti myös pienempien yritysten tarpeisiin.

Kirjoitimme jo aiemmin tekstin, että miksi yritysten tulisi integroida CRM ja mobiilivaihde, mutta tässä blogitekstissä paneudumme enemmän Salesforcen ja Telavoxin väliseen integraatioon. Telavoxin ja Salesforcen integraation avulla yritykset saavat entistä enemmän irti Salesforcestaan ja pääsevät näin hyödyntämään täysin molempien sovellusten potentiaalin.

MITKÄ OVAT VIDEOTYKIN, ELI PROJEKTORIN EDUT VERRATTUNA LCD/LED-NÄYTTÖÖN?

Blogitekstissä käymme läpi hieman sitä, että millaisia eroja on videotykillä ja LCD/LED-näytöillä erityisesti opetus ja neuvottelukäytössä. Lisäksi käymme vähän läpi, että mitä etuja videotykki tarjoaa verrattuna perinteisiin näyttöihin.

MITÄ ASIOITA TULEE HUOMIOIDA NÄYTEIKKUNALLE ASETETTAVAA MAINOSNÄYTTÖÄ VALITTAESSA?

Tässä blogitekstissä kerromme hieman infonäyttöjen ja kuluttajatelevisioiden eroista, sekä kerromme mitä asioita olisi hyvä huomioida kun valitaan infonäyttöä mainostustarkoitukseen.

MITÄ ASIOITA KANNATTAA HUOMIOIDA YRITYKSEN MONITOIMILAITE HANKINNASSA?

Oletko miettinyt mitä asioita kannattaa huomioida monitoimilaitteen hankinnassa? Kirjoitimme siihen lyhyen vastauksen joka toivottavasti auttaa sinua vastamaan tähän kysymykseen.

SYYTÄ MIKSI YRITYKSENNE TULISI INTEGROIDA CRM JA MOBIILIVAIHDE

Mobiilivaihteen ja CRM:n integrointi aiheuttaa monenlaisia etuja. Siksi kokosimme tähän artikkeliin 4 syytä miksi yrityksenne olisi viisasta integroida mobiilivaihde ja CRM.