Asiantunteva Helpdesk asiakaspalvelumme palvelee sinua joka arkipäivä klo 8–16 suoraan Suomen Hämeenlinnasta. Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä joko suoraan verkkosivujemme chatin kautta tai Helpdeskin puhelinnumerosta 030 600 2626. Puhelun hinta 5,59 snt/min + pvm (lankanumerosta) ja 11,17 snt /min+ mpm (matkapuhelimesta)

Asiakkaanamme voit olla varma avun nopeasta saannista ja ratkaisun laadusta. Helpdesk on paikalla sinua varten, eikä mikään tukipyyntö ole meille liian pieni esitettäväksi. Oli sitten kyseessä tulostimen huoltosopimus, tai muu vikatilanne jossa kaipaatte apuamme, niin vastaamme teille keskimäärin 15 sekunnin odotusajalla.

Uskomme nopeaan ja laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme laadusta kertookin paljon alla oleva kuva, jossa näkyy kuinka suuren osaan asiakaspalveluumme saapuvista puheluista on prosentuaalisesti vastattu minuutin sisällä ja kuinka pitkä on keskimääräinen odotusaika.

Yllä oleva kuva kertoo HelpDesk palvelumme vastaustaajuudesta aikavälillä 18.07-18.08.2021. Tiedot on haettu myymästämme Telavox viestintäratkaisusta.

Etätukiportaali

Etätukea varten tarvitset TeamViewer-ohjelman.