A3/A4-tulostimet ja monitoimilaitteet yrityskäyttöön

Onko yrityksenne hankkimassa tulostinta, monitoimilaitetta tai vain laitetta, jota voisitte käyttää A3-skannerina?

Olitte sitten hankkimassa tulostinta yrityskäyttöön tai vain kiinnostunut lukemaan lisää informaatiota aiheesta, olet tullut oikeaan paikkaan. Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa näistä asioista jo vuodesta 1983 saakka.

Tulostimet ja monitoimilaitteet mahdollistavat tehokkaan yritystoiminnan

Tulostin, monitoimilaite, kopiokone, skanneri – tällä rakkaalla ja joskus vihatullakin laitteella on monta kutsumanimeä.

Mieti hetki, milloin viimeksi joko yrityksenne tai asiakkaanne tarvitsi tulostinta tai esimerkiksi skanneria jonkin työtehtävän hoitamiseen? Niinpä, tulostin tai monitoimilaite on lähes jokaisen yrityksen päivittäisessä toiminnassa ainakin jollain asteella mukana. Vaikka nykypäivänä asioita voi hoitaa suurilta osin sähköisesti, on tulostaminen tai skannaus yhä tarpeellista jossakin vaiheessa työntekoa työtehtävästä riippumatta.

Paperisten tulostusten ja kopioiden määrä on sähköisten dokumentinhallintaratkaisujen sekä muiden tehostuneiden toimintatapojen ansioista vähentynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Siitäkin huolimatta oikeanlaisilla laitevalinnoilla ja tulostuksen hallintaan liittyvillä ratkaisuilla voidaan tehdä laitteiston käytöstä mahdollisimman kustannustehokasta ja turvallista (turvatulostuksesta voit lukea lisää informaatiota täältä). Tällöin työntekoa voidaan tehostaa ja täten säästää sekä aikaa että rahaa.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mitkä ovat monitoimilaitteen ja tulostimet erot?

Mietittäessä, tarvitseeko yrityksenne monitoimilaitteen vai tulostimen, on ensiksi hyvä miettiä hieman, mitkä ovat monitoimilaitteen ja tulostimen erot. Yksinkertaisuudessaan tämän voi kertoa niin, että tulostin nimensä mukaisesti vain tulostaa papereita, kun monitoimilaite taas tekee paljon muutakin.

Monitoimilaitteen avulla voit esimerkiksi:

  • Skannata dokumentteja
  • Luoda automaattisia dokumentinhallintapolkuja, joissa esimerkiksi eri aihetunnisteilla skannatut tiedostot siirtyvät automaattisesti ennalta määritettyihin paikkoihin
  • Nitoa ja taittaa tulostettava aineisto vihkomalliseksi materiaaliksi, jolloin materiaalit soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainostuskäyttöön

Tästä voidaankin päätellä, että kun laitetta hankitaan yritykselle, fiksumpi vaihtoehto on usein yksi suurempi monitoimilaite per toimipaikka, jota tukemaan hankitaan esimerkiksi pieniä tulostimia.

Huoltosopimuksen avulla saat helppoutta ja kustannussäästöjä

Laitehankinnan jälkeen on tärkeä miettiä, tarvitseeko yrityksenne tulostimelle tai monitoimilaitteelle huoltosopimuksen, jonka avulla taataan laitteen keskeytyksetön käyttö ja varma toimivuus?

Tulostimet ja monitoimilaitteet ovat kuin autoja ja ne tarvitsevat välillä sekä tankkausta värien muodossa että määräaikaishuoltoja. Huoltosopimusten avulla yrityksenne ei tarvitse itse keskittää energiaa ja työtunteja tulostimen ylläpitoon, vaan me pidämme laitteista hyvää huolta ja vähennämme käyttökatkoksia.

Kun mukaan lisätään vielä huoltosopimuksen avulla lähetettävät automaattiset tarvikelähetykset (esimerkiksi värikasetit), yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy oleellisempiin työtehtäviin, sillä jatkossa kenenkään ei tarvitse huolehtia tulostimen värien riittävyydestä ja muusta toimivuudesta.

Tarjoamme kaikille myymillemme tulostimille ja monitoimilaitteille huoltosopimuspalvelua. Huoltosopimukset sisältävät muun muassa seuraavat asiat:

  • Sitoudumme huoltamaan laitteessa ilmenevät viat ja suorittamaan huoltokäynnin yhteydessä tarvittavat puhdistus-, säätö- ja huoltotoimenpiteet maksimissaan 16 tunnin vasteajalla (tarvittaessa mahdollista tehdä myös lyhyempiä vasteaikoja toteuttavia sopimuksia).
  • Etävalvontapalvelun (automaattiset kulutustarviketoimituspalvelu, automaattinen mittarilukemien lähetyspalvelu, tulostusmääräraportointipalvelut)
  • Kuluvat varaosat
  • Helpdesk-palvelua määritetyn puhelinpalvelun kautta. Helpdeskissä saat aina suomenkielistä palvelua ja opastusta laitteen vikatilanteessa (mukaan lukien huollon tilaukset)

Asennus ja käyttökoulutus helpottavat tulostimen tai monitoimilaitteen käyttöönottoa

Oli yrityksenne hankinta sitten normaali A4-tulostin tai suurempi A3-monitoimilaite, toimitamme laitteet valitsemaanne osoitteeseen ja pidämme laitteillenne käyttökoulutuksen. Näin varmistamme, että laitteen käyttöönotto ja käyttö ovat mahdollisimman jouhevia. On tärkeää, että yrityksenne työntekijät saavat kaikki tulostimen tai monitoimilaitteen ominaisuudet varmasti käyttöön.

Monitoimilaitteen tai tulostimen voi myös vuokrata lyhytaikaisempaan käyttöön

Laitetarpeita on monenlaisia, ja välillä ne ovat poikkeustilanteiden vuoksi hyvinkin lyhytaikaisia.

Jos yrityksenne tarvitsee esimerkiksi A3-kokoisia tulosteita tulostavaa laitetta vain muutaman kuukauden ajaksi, tällainenkin vuokraustoiminta hoituu vaivattomasti kauttamme.

Voimme tehdä laitteelle erillisen toistaiseksi voimassaolevan tai määräaikaisen palvelusopimuksen, jolloin saatte monitoimilaitteen tai tulostimen käyttöönne juuri sille ajalle, kun sille on tarvetta.

Lue myös blogistamme, kumpi on järkevämpää, laitteen omistaminen vai palvelun vuokraus.

Tarjoamme joustavia rahoitusratkaisuja monitoimilaitteen tai tulostimen hankintaan

Yrityksien tulostustarpeet ovat vaihtelevia, joten myös rahoitusratkaisussa on oltava eri vaihtoehtoja. Pyrimmekin räätälöimään rahoitusratkaisut asiakkaan kannalta mahdollisimman suotuisiksi.

Kauttamme voit hankkia tulostimet ja monitoimilaitteet valitsemallanne rahoitusratkaisulla, oli se sitten suora osto, laiteleasing, käyttövuokra tai ns. senttiä per lappu -ratkaisu, jossa käyttömaksu peritään pelkästään tulostettujen sivujen määrästä.

Leasingin avulla yrityksenne ei tarvitse sitoa laitteisiin suuria pääomia kerralla, vaan laitteen kulu on jaettu tasaisesti koko leasing kaudelle. Tällöin kulut ovat helposti ennustettavissa, yrityksen budjetointi sekä rahoituksensuunnittelu helpottuu ja rahaa vapautuu tuottavampiin investointeihin.

Leasingin avulla varmistetaan myös, että laitekanta pysyy nykyaikaisena, kun sille on budjetoitu tietty kuukausikulu. Leasing on myös verotuksellisesti fiksu ratkaisu, sillä vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa kokonaisuudessaan vähennyskelpoisia kuluja. Leasingeissa laite toimii vakuutena, joten myöskään muita vakuuksia ei tarvita.

Ekologisia ja hiilijalanjälkeä pienentäviä tulostamisen ratkaisuja

Olemme auttaneet useita yrityksiä pienentämään tulostamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä ja auttaneet heitä kohti ekologisempaa toimistoa. Esimerkiksi mustesuihkutulostin on ekologisempi ratkaisu kuin perinteinen lasertulostin.

Voit lukea lisää informaatiota ekologisista tulostamisesta ja hiilijalanjälkeä pienentävistä ratkaisuistamme nettisivuiltamme.

 

Miksi valita Tietopalvelu Group oy toteuttamaan yrityksenne tulostusratkaisu?

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä tulostusratkaisuja jo vuosien ajan. Niiden avulla asiakkaat saavat keskittyä ydinliiketoimintaansa, eikä heidän tarvitse miettiä, millainen on hyvä tulostin tai monitoimilaite heidän yritykselleen.

Olemme myös monimerkkiedustaja, joten toimintaamme ja laitevalintojamme ei ole sidottu yhden valmistajan taakse. Täten varmistamme, että asiakkaamme saavat aina heidän yrityksensä tarpeisiin ja käyttötarkoitukseen soveltuvat laitteet, olivatpa ne sitten HP:n, Kyoceran tai Epsonin.

Olemme tunnettuja myös hyvästä ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme. Helpdeskimme palvelee teitä arkisin klo 8–16 vain keskimäärin 15 sekunnin jonotusajalla ja 95 % vastaustaajuudella. Tutustu lisää Helpdeskin toimintaan blogitekstimme avulla.

Hankkimalla laitteen ja huoltosopimuksen kauttamme, voit olla varma, että saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jonka avulla tulostaminen ja dokumentinhallinta toimivat saumattomasti nyt ja jatkossa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan liittyen monitoimilaitteen hankintaan? Voitte joko olla meihin yhteydessä tai lukea informatiivisen blogitekstimme: mitä asioita tulisi huomioida monitoimilaitetta valittaessa.

Mikäli haluatte keskustella aiheesta lisää, jättäkää yhteydenottopyyntö. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

TIETOPALVELU GROUP OY – HELPDESK (06.09.2020-06.10.2020)

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ