A3/A4 TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET YRITYSKÄYTTÖÖN

Onko yrityksenne hankkimassa tulostinta,monitoimilaitetta tai vain laitetta jota voisitte käyttää A3 sakennerina? Olitte sitten hankkimassa tulostinta yrityskäyttöön tai vain kiinnostunut lukemaan lisää informaatiota aiheesta? Oli vastauksesi kumpi vain, niin olet tullut oikeaan paikkaan, sillä me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa näistä asioista jo vuodesta 1983 saakka.

TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET MAHDOLLISTAVAT TEHOKKAAN YRITYSTOIMINNAN

Tulostin, monitoimilaite, kopiokone, skanneri. Tällä rakkaalla ja joskus vihatullakin laitteella on monta kutsumanimeä, onhan se kuitenkin jokaisen yrityksen päivittäisessä toiminnassa ainakin jollain asteella mukana. Mieti hetki, milloin viimeksi joko yrityksenne tai asiakkaanne tarvitsi tulostinta tai esimerkiksi skanneria jonkin työtehtävän hoitamiseen? Kun asiaa hetken aikaa miettii, niin tuleekin mieleen, että vaikka nykypäivänä asioita voi hoitaa suurilta osin sähköisesti, on tulostaminen tai skannaus tarpeellista jossakin vaiheessa työntekoa työtehtävästä riippumatta.

Vaikka paperisten tulostusten ja kopioiden määrä on sähköisten dokumentinhallintaratkaisujen, sekä muiden tehostuneiden toimintatapojen ansioista vähentynyt siitä, mitä se oli esimerkiksi kymmenen vuotta sitten, voidaan oikeanlaisilla laitevalinnoilla ja tulostuksen hallintaan liittyvillä ratkaisuilla kuitenkin tehdä laitteiston käytöstä mahdollisimman kustannustehokasta ja turvallista (turvatulostuksesta voit lukea lisää informaatiota täältä). Tällöin työntekoa voidaan tehostaa ja täten säästää sekä aikaa, että rahaa.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

MONITOIMILAITTEEN JA TULOSTIMEN EROT?

Mietittäessä, että tarvitseeko yrityksenne monitoimilaitteen vai tulostimen on ensiksi hyvä miettiä hieman mitkä ovat monitoimilaitteen ja tulostimen erot. Yksinkertaisuudessaan tämän voi kertoa niin, että tulostin nimensä mukaisesti vain tulostaa papereita, kun monitoimilaite taas tekee paljon muutakin. Monitoimilaitteen avulla voi taas esimerkiksi skannata dokumentteja, luoda automaattisia dokumentinhallintapolkuja, joissa esimerkiksi eri aihetunnisteilla skannatut tiedostot siirtyvät automaattisesti ennalta määritettyihin paikkoihin, sekä esimerkiksi nitoa ja taittaa tulostettava aineisto vihkomalliseksi materiaaliksi, jolloin materiaalit soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainostuskäyttöön.

Tästä voidaankin päätellä, että kun laitetta hankitaan yritykselle, niin fiksumpi vaihtoehto on usein yksi suurempi monitoimilaite per toimipaikka, jota tukemaan hankitaan sitten esimerkiksi pienempiä perustulostimia.

HUOLTOSOPIMUKSEN AVULLA HELPPOUTTA JA KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ

Laitehankinnan jälkeen on yrityksen tärkeä miettiä, että tarvitsevatko he tulostimelle tai monitoimilaitteelle huoltosopimuksen, jonka avulla taataan laitteen keskeytyksetön käyttö ja varma toimivuus. Tulostimet ja monitoimilaitteet ovat kuin autoja ja ne tarvitsevat välillä sekä tankkausta värien muodossa, että määräaikaishuoltoja. Huoltosopimusten avulla yrityksen ei tarvitse itse keskittää energiaa ja työtunteja tulostimen ylläpitoon, vaan me pidämme laitteista hyvää huolta ja vähennämme käyttökatkoksia. Tähän kun vielä lisätään huoltosopimuksen avulla lähetettävät automaattiset tarvikelähetykset, niin myös yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy oleellisempiin työtehtäviin, kun kenenkään ei tarvitse huolehtia tulostimen värien riittävyydestä ja muusta yleisestä toimivuudesta.

Tarjoamme kaikille myymillemme tulostimille ja monitoimilaitteille huoltosopimuspalvelua. Huoltosopimukset sisältävät muun muassa seuraavat asiat:

  • Sitoudumme huoltamaan laitteesta ilmenevät viat sekä suorittamaan huoltokäynnin yhteydessä tarvittavat puhdistus-, säätö ja huoltotoimenpiteet maksimissaan 16 tunnin vasteajalla (tarvittaessa mahdollista tehdä myös lyhyempiä vasteaikoja toteuttavia sopimuksia).
  • Etävalvontapalvelun (automaattiset kulutustarviketoimituspalvelu, automaattinen mittarilukemien lähetyspalvelu, tulostusmääräraportointipalvelut)
  • Kuluvat varaosat
  • Helpdesk-palvelu määritetyn puhelinpalvelun kautta, josta Suomenkielinen

palvelu ja opastus laitteen vikatilanteessa (ml. huollon tilaukset)

ASENNUS JA KÄYTTÖKOULUTUS HELPOTTAVAT KÄYTTÖÖNOTTOA

Oli yrityksenne hankinta sitten normaali A4 tulostin tai suurempi A3 monitoimilaite, niin toimitamme laitteet valitsemaanne osoitteeseen, sekä pidämme laitteille käyttökoulutuksen. Näin varmistamme, että laitteen käyttöönotto ja käyttö ovat mahdollisimman jouhevia, sekä kaikki ominaisuudet saadaan varmasti käyttöön.

VUOKRALAITE LYHYTAIKAISEMPAAN KÄYTTÖÖN

Laitetarpeita on monenlaisia, ja välillä ne ovat poikkeustilanteiden vuoksi hyvinkin lyhytaikaisia.

Jos yrityksenne tarvitsee esimerkiksi A3-kokoisia tulosteita tulostavaa laitetta vain muutaman kuukauden ajaksi, niin tällainenkin vuokraustoiminta hoituu vaivattomasti kauttamme. Voimme tehdä laitteelle erillisen toistaiseksi voimassa olevan, tai määräaikaisen palvelusopimuksen, jolloin saatte laitetta käyttöönne juuri sille ajalle, kun sille on tarvetta.

Lue blogistamme lisää kumpi on järkevämpää, laitteen omistaminen vai palvelun vuokraus.

RAHOITUSRATKAISUILLA JOUSTAVUUTTA HANKINTAAN

Yrityksien tulostustarpeet ovat vaihtelevia, joten myös rahoitusratkaisussa on oltava eri vaihtoehtoja. Pyrimmekin räätälöimään rahoitusratkaisut asiakkaan kannalta mahdollisimman suotuisiksi ja siksi kauttamme voit hankkia tulostimet ja monitoimilaitteet valitsemallanne rahoitusratkaisulla, oli se sitten suora osto, laiteleasing, käyttövuokra tai ns. senttiä per lappu ratkaisu, jossa käyttö maksu peritään pelkästään tulostettujen sivujen määrästä.

Leasingin avulla yrityksenne ei tarvitse sitoa laitteisiin suuria pääomia kerralla, vaan laitteen kulu on jaettu tasaisesti koko leasing kaudelle, jolloin kulut ovat helposti ennustettavissa ja yrityksen budjetointi ja rahoituksensuunnittelu helpottuu, sekä rahaa vapautuu tuottavampiin investointeihin. Leasingin avulla varmistetaan myös, että laitekanta pysyy nykyaikaisena, kun sille on budjetoitu tietty kuukausikulu. Leasing on myös verotuksellisesti fiksu ratkaisu, sillä vuokrat ovat verotuksessa ja kirjanpidossa kokonaisuudessaan vähennyskelpoisia kuluja. Leasingeissa laite toimii vakuutena, joten myöskään muita vakuuksia ei tarvita.

EKOLOGISIA JA HIILIJALANJÄLKEÄ PIENENTÄVIÄ RATKAISUJA

Olemme auttaneet useita yrityksiä pienentämään tulostamisesta aiheutuvaa hiilijalanjälkeä ja auttaneet heitä kohti ekologisempaa toimistoa. Lisää informaatiota ekologisista tulostamisesta ja ratkaisuistamme voitte lukea täältä.

 

MIKSI VALITA TIETOPALVELU GROUP OY TOTEUTTAMAAN YRITYKSENNE TULOSTUSRATKAISU?

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä tulostusratkaisuja, jonka avulla asiakkaat saavat keskittyä ydinliiketoimintaansa, eikä heidän tarvitse miettiä, että millainen on hyvä tulostin tai monitoimilaite heidän yritykselleen. Olemme monimerkkiedustaja, joten toimintaamme ja myöskään laitevalintojamme ei ole sidottu yhden valmistajan taakse. Täten varmistamme, että asiakkaamme saavat aina heidän yrityksensä tarpeisiin ja käyttötarkoitukseen soveltuvat laitteet, olivatpa ne sitten HP:n, Kyoceran tai Epsonin.

Olemme tunnettuja myös hyvästä ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme. Helpdeskimme palvelee teitä arksin klo 08-16 keskimäärin vain 15 sekunnin jonotusajalla ja 95% vastaustaajuudella!

Hankkimalla laitteen ja huoltosopimuksen kauttamme, voitkin olla varma, että saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, jonka avulla tulostaminen ja dokumentinhallinta toimivat saumattomasti nyt ja jatkossa.

Jäikö jokin asia askarruttamaan liittyen monitoimilaitteen hankinnassa? Voitte joko olla meihin yhteydessä tai sitten lukea vielä blogitekstin aiheesta, että mitä asioita tulisi huomioida monitoimilaitetta valittaessa.

MIKÄLI HALUATTE KESKUSTELLA AIHEESTA LISÄÄ, NIIN JÄTTÄKÄÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ JOLLOIN OLEMME YHTEYDESSÄ TEIHIN MAHDOLLISIMMAN PIAN.

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

TIETOPALVELU GROUP OY – HELPDESK (06.09.2020-06.10.2020)

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ