EASY Pilvipalvelin on suomalaisille yrityksille suunniteltu palvelinratkaisu tiedostojen hallintaan

Ratkaisulla yrityksen tärkeät ohjelmistot ja dokumentit siirretään pilvikäyttöisiksi. EASY Pilvipalvelin toimii ISO 27001 -sertifioidusta kotimaisesta konesalista.

Konesali toimii korkean käytettävyyden periaatteella ja nykyaikaisimpia huipputeknologioita hyödyntäen – pääset palvelimeesi käsiksi mistä vain nettiyhteyden avulla. Automaattinen varmuuskopiointi tekee EASY:n käytöstä huolettoman jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.


EASY Pilvipalvelimen avulla:

 • Yrityksenne ei tarvitse investoida pölyttyviin laitteisiin.
 • Yrityksenne varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta.
 • Yrityksenne asiakirjat ja ohjelmat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa.
 • Voitte muokata järjestelmää tarpeitanne vastaavaksi ilman, että koko palvelinta tarvitsee uusia.
 • Yrityksenne työntekijät voivat käyttää ohjelmia ja tiedostoja mistä vain, myös mobiilisti matkapuhelimilla ja tableteilla. Käyttöoikeudet ohjelmiin ja tiedostoihin muokataan samalla lailla kuin aikaisemminkin.

Miksi pilvipalvelin?

EASY Web Access -toiminto mahdollistaa tietojen käytön mistä vain. Sinun tarvitsee vain avata web-selain ja surffata osoitteeseen, ilmoittaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi – ja olet yhteydessä sovelluksiin ja dokumentteihisi.

Pilvipalvelu kaavioPääset tietoihin käsiksi mistä ja milloin vain!

Voit siis käyttää palvelua työkoneeltasi, puhelimellasi, kotikoneellasi tai tarvittaessa vaikka nettikahvilan koneelta. Tarvittaessa yhteyden ohjelmiin ja tiedostoihin saa mobiililaitteella vaikka maailman ääristä. Näin ollen voit toimia mobiilisti ja tehokkaasti saaden selkeää etua kilpailijoihin nähden.

Palvelun toteuttaa kotimainen varmuuskopioinnin pitkäaikainen ammattilainen. Yrityksesi tiedot ovat varmassa tallessa maamme rajojen sisäpuolella.

avainlippu_suomalpalvelua_sin


Käyttöönotto

Määrittelemme oikean kokoisen pilvipalvelimen tarpeillenne, huomioimme suorituskyvyn ja tilan tarpeen. Tämän jälkeen asennamme kaikki tarvittavat ohjelmistot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä ohjelmistotoimittajienne kanssa ja selvitämme kaikki yksityiskohdat onnistuneen asennuksen varmistamiseksi.

Käyttökatkot vain muutamia tunteja

Valmistelemme pilvipalvelimenne täysin käyttövalmiiksi sillä aikaa kun vielä työskentelette vanhassa ympäristössä. Ennen siirtymistä pilvipalveluun koulutamme henkilökuntanne sekä teemme mahdollisesti tarvittavat paikalliset, työasemakohtaiset määritykset ja asennukset.

Kun kaikki on valmista, otamme käyttökatkon, jonka aikana siirrämme viimeiset tiedot palveluun, kuten esimerkiksi laskutusohjelmanne tietokannat.

EASY Tiedostopalvelin on helppo ratkaisu tiedostojen jakoon

EASY Pilvi logo

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että yrityksellenne tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. Se näyttäytyy käyttäjän koneella kuin kovalevy tai paikallinen levyasema, vaikka onkin pilvipalvelu.

EASY Tiedostopalvelin on suunniteltu suomalaiselle pk-yritykselle ja toteutetaan Suomessa. Palvelun avulla esimerkiksi myyntipalaverissa mikään tiedosto ei jää konttorille ja koulutusten aikana kouluttajalla on kaikki dokumentit mukana. Tiedostopalvelimen käyttö on erittäin nopeaa ja helppoa. Automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman, jotta voidaan keskittyä olennaiseen. Huoletonta, eikö totta?


Mitä hyötyjä on tiedostopalvelimesta?

EASY TiedostopalvelinEASY Tiedostopalvelin helpottaa liikkuvaa työskentelyä. Sen avulla pääset käsiksi tärkeisiin tiedostoihin mistä ja milloin vain.

 • Yrityksenne saa tarvitsemansa määrän tallennustilaa tiedostoille ja hakemistoille
 • Asiakirjat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa
 • Varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta
 • Työntekijät voivat hallinnoida ohjelmia ja tiedostoja erittäin nopeasti
 • Automaattinen varmuuskopioinnin avulla tietojen palautus onnistuu helposti.
 • Palautuskierto seitsemältä edelliseltä päivältä, sekä 1-12 kk:n ajalta kuukausiversio.
 • Toimii myös mobiilisti matkapuhelimilla ja tableteilla (Windows, Android, iOS)
Asiantuntijamme keskustelevat mielellään asiasta lisää joten ota yhteys suoraan paikalliseen myyjääsi tai täytä alla oleva yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö