Edut asiakkaalle

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme auttaneet useita yrityksiä luomaan itselleen toimivampia ja kustannustehokkaampia toimistoja toimimalla asiantuntevana kumppanina yritysten printti-, it- ja av-laitehankinnoissa. Kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina haluamme myös ymmärtää teidän liiketoimintaanne, jolloin voimme etsiä puolestanne markkinoiden parhaat ratkaisut palvelemaan tarpeitanne, jotta Te voitte tehostaa resurssinne ydinliiketoimintaanne. Laitehankintojen keskittämisen myötä tulee myös luonnollisesti monia muita etuja, kuten helppoutta, joustavia rahoitusvaihtoehtoja, hallittavuutta ja kustannussäästöjä.

Asennus

Valtuutettuna monimerkkitoimija tarjoamme asennuspalvelua muun muassa monitoimilaitteille, AV-laitteille, tietokoneille ja tulostimille. Kauttamme voit hankkia myös esimerkiksi tietokoneisiin esiasennettuna yrityksesi imagen, jolloin tietokoneiden käyttöönotosta tulee jouhevampaa.

Olemme toteuttaneet useita suurempia asennusprojekteja niin julkiselle sektorille kuin myös pienemmille yrityksille. Voittekin halutessasi tilata meiltä asennustyön erillisenä palveluna myös muualta hankkimiinne tuotteisiin.

Ylläpito ja koulutus

Asianmukaisella ylläpidolla saadaan IT-laitteiden toimivuus varmistettua ja käyttöikää pidennettyä. Tarjoammekin erilaisia elinkaariratkaisuja myymillemme monitoimilaitteille ja muille IT-laitteille.

Teknologia etenee kovalla vauhdilla, joten myös laitteiden kehitys on vauhdikasta. Siksi haluammekin varmistaa, että kun asiakkaamme hankkivat uusia laitteita, heille tarjotaan myös käyttöönottokoulutusta ja ylläpitokoulutuksia, jottei laitteiden uudet ja hyödylliset ominaisuudet jää käyttämättä.

Huolto

Tarjoamme huoltosopimuksia ja ylläpitosopimuksia esimerkiksi tulostimille. Huoltosopimus ratkaisujemme avulla voimme esimerkiksi asentaa tulostimiin etävalvontapalvelun, jonka avulla voidaan automatisoida kulutustarviketoimituspalvelu (esimerkiksi värikasetit ja musteet tulostimissa).

Kauttamme voit hankkia tulostimellesi joko kiinteän kuukausiveloituksellisen huoltosopimuksen, johon kuuluu automaattisesti toimitettavat paperit ja värikasetit, tai voit tilata tulostimellesi huollon kertaluontoisena palveluna.

Tarjoamme huoltoa IT-laitteille oman henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme avulla koko Suomen laajuisesti. Täten pystymme kokonaisvaltaisesti palvelemaan yrityksiä, joilla on toimipisteitä useilla paikkakunnilla aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakka.

Vuokrauspalvelut

Jos tarvitset esimerkiksi A3-kokoisia tulosteita tulostavaa laitetta vain lyhyeksi aikaa, senkin vuokraaminen onnistuu kauttamme erillisellä toistaiseksi voimassaolevalla palvelusopimuksella.

Kannastamme löytyy monenlaisia laitteita eri tarpeisiin ja valmiiksi räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi rakennusyritysten työmaatarpeisiin. Täten vältytte siltä, että laitteita ei tarvitse ostaa yritykselle omaksi lyhyen käyttötarpeen ajaksi.

Kartoitus

Kartoittamalla tarpeenne ja nykyisen laitekantanne pystymme tekemään mahdollisimman asiantuntevia ratkaisukokonaisuuksia. Kartoituksen avulla avataan todelliset käyttö- ja omistuskustannukset, jolloin voidaan vertailla eroja leasingin ja suoran ostamisen välillä.

Keskittämällä hankinnat yhteen paikkaan kartoituksen avulla tiedätte myös täsmälleen mitä on olemassa ja mitä se maksaa. Listaus on siis valmis inventaari- ja laitelistaus, jolloin se vähentää hallinnollista työtä ja tuo täten myös kustannussäästöjä.

Kartoitusta vastaan teemme asiakkaan toiveiden mukaisesti esityksen uudesta laitekannasta, joka pohjautuu parempaan toiminnallisuuteen tai kustannussäästöihin – parhaimmassa tapauksessa jopa molempiin.

Optimointi

Optimointi hyödyntää kartoituksessa saatuja tietoja ja hakee parhaan ratkaisun laitteiden sijoitteluun. Optimointi on jatkuvaa tekemistä, joka seuraa yrityksen kehitystä ja reagoi siihen. Optimoimalla ja esimerkiksi sopivilla leasing-ratkaisuilla voidaan laitekanta pitää mahdollisimman tehokkaassa käytössä.

Rahoituspalvelut

Uudistettaessa IT-laiteympäristöä on usein myös tarpeen miettiä erilaisia rahoitusratkaisuja. Kauttamme saat kattavat ja kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot tarpeidesi mukaan, oli tarpeenne sitten hankkia esimerkiksi yksi tietokone leasingilla tai uudistaa koko toimiston laitteet. Autamme teitä löytämään sopivan ratkaisun tarpeeseenne.

Kuljetuspalvelut

Oli kyseessä sitten lyhytaikainen laitevuokra tai pitempiaikainen ostohankinta, toimitamme laitteet teille valitsemallanne tavalla. Asennuspalvelun avulla esimerkiksi monitoimilaitteet ja tietokoneet toimitetaan toimipisteeseenne esiasennettuna, jolloin saatte otettua ne mahdollisimman nopeasti käyttöön.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ