TELAVOX – ÄLYKÄS VAIHDE-, CHAT- JA PUHELINPALVELU YRITYKSILLE

TEHOKKAAMPAA VIESTINTÄÄ TELAVOX-MOBIILIVAIHTEEN AVULLA

Tietopalvelu Group Oy on toiminut Telavoxin jälleenmyyjänä tammikuusta 2020 lähtien ja haluamme auttaa myös teidät kohti tehokkaampaa viestintää.

Telavox on pilvipohjainen viestintäratkaisu, jossa yhdistyy useita yleensä erillisenä myytäviä viestintäratkaisuja. Telavoxin avulla saat suoraviivaistettua yrityksen kommunikointia siirtämällä kaikki viestintäsi yhden sovelluksen alle.

Telavoxin avulla yhdistät yhden sovelluksen alle:

  • älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun
  • mobiilivaihteen
  • ulkoisen chat-palvelun
  • sisäiseen viestintään käytettävän pikaviestinnän
  • tapaamiset (niin video kuin puhelintapaamiset)
  • contact center -toiminnot

Telavoxin avulla voit siis pudottaa kustannuksiasi, kun keskität kaikki toiminnot yhden sovelluksen alle, mutta ennen kaikkea helpotat yrityksesi viestintää.

Telavox auttaa myös tekemään yrityksistä entistä tehokkaampia ja paremmin tavoitettavia, olipa sitten kyseessä vasta-aloittanut startup tai suuryritys.

Telavox avulla voit viestintäratkaisujen ylläpidon ja hallinnoinnin sijaan keskittyä johonkin paljon tärkeämpään: liiketoimintaasi, tavoitteisiisi, henkilöstöösi ja asiakkaisiisi. Siksi Telavox on korvannut viestintäratkaisuille tyypilliset pitkät sopimusprosessit, monimutkaiset integraatioprojektit sekä tarpeettomat asennukset sujuvalla käyttäjäkokemuksella ja mutkattomuuden aikaansaamalla wow-fiiliksellä.

Telavox on ollut pilvipohjainen heti alusta (vuodesta 2002) alkaen, joten aikaa ei tarvitse käyttää sopeutuakseen digitaaliseen muutokseen – ovathan he olleet itse viemässä sitä eteenpäin. Telavoxin viestintäratkaisut haastavat vanhat käytännöt ja helpottavat nyt jo yli 250 000 käyttäjän arkea, joten voimmekin ylpeänä sanoa, että Telavox on markkinoiden paras ja helppokäyttöisin mobiilivaihde, sekä ennnen kaikkea paras kokonaisvaltainen viestintäratkaisu yrityksille.

MILLAISILLE YRITYKSILLE TELAVOX-MOBIILIVAIHDE ERITYISESTI SOPII JA MIKSI?

Lähtökohtaisesti Telavoxin mobiilivaihde sopii kaikille yrityksille, jotka kommunikoivat asiakkaidensa kanssa puhelimitse. Erityisen hyvin Telavox sopii kuitenkin yrityksille, jotka työskentelevät mobiilisti, jolloin tiedonkulku niin organisaation sisällä kuin ulkonakin nousee entistä tärkeämmäksi asiaksi yrityksen toiminnan kannalta.

Telavoxin helposti hallinnoitavat käyttäjälisenssit mahdollistavat sen, että vaikka yritykset skaalaavat henkilömääräänsä joko ylös tai alaspäin muuttuvalla tahdilla, viestintä pysyy aina ketterästi mukana. Kenties suurimpia etuja Telavoxin käytöstä ovat kuitenkin saaaneet ne yritykset, joiden viestintä on ennen Telavoxin käyttöönottoa ollut hajaantunut useaan eri sovellukseen, jolloin tiedon hakemiseen on mennyt paljon turhaa aikaa.

Telavox sopii myös erityisen hyvin yrityksille, jotka toivovat ohjelmistoiltaan helppoa ja jouhevaa käyttöönottoa, mikä tapahtuu tarvittaessa nopealla aikataululla. Telavox on pyrkinyt alusta asti pitämään ohjelmistonsa mahdollisimman helppokäyttöisenä ja jouhevana, jotta käyttöönotto ja itse sovelluksen käyttäminen olisivat mutkatonta.

Perinteisissä mobiilivaihteissa ja muissa viestintäsovelluksissa muutokset on usein tehtävä palveluntarjoajan tiketöintijärjestelmän kautta. Telavoxissa näin ei kuitenkaan ole, vaan ohjelmisto on niin helppokäyttöinen, että käyttäjät voivat itse tehdä muutoksia esimerkiksi asiakaspalvelun puhelinvaihteeseen tai puhelinjärjestelmänsä ja CRM/ERP integraatioihinsa.

Mikäli yrityksellä on toimintaa myös muissakin maissa kuin Suomessa, Telavoxin hyödyt nousevat entistä suurempaan arvoon. Telavox on ainoa viestintäsovellus, jossa on mahdollista sisällyttää kaikki Pohjoismaissa toimivat käyttäjät saman mobiilivaihdepalvelun alle, jolloin kommunikointi konsernin sisällä helpottuu ja halventuu, koska puhelut yrityksen sisällä ovat Telavoxissa ilmaisia.

PAREMPI TAVOITETTAVUUS – PAREMPAA ASIAKASPALVELUA JA ENEMMÄN MYYNTIÄ

Nykypäivänä asiakkaiden kanssa tapahtuva vuorovaikutus on jatkuvaa niin verkkosivuilla kuin puhelimissakin. Tämän takia vastaamattomista yhteydenottopyynnöistä onkin tullut entistä kalliimpia asioita ja niihin on pyritty löytämään ratkaisuja monilla eri sovelluksilla.

Telavoxin avulla voit yhdistää kaikki kanavat yhden palveluntarjoajan alle ja saat sekä puhelusi että verkkosivusi chat-toiminnon saman sovelluksen piiriin. Telavoxin älykkään mobiilivaihteen ansiosta vastaaja ilmoittaa mikäli tavoiteltu henkilö on esimerkiksi kokouksessa, jolloin puhelu voidaan laittaa automaattisesti siirtymään seuraavalle henkilölle. Asiakkaalle tämää lisää uskottavuutta palveluun ja hän tietää, että hänen yhteydenottoonsa reagoidaan jahka henkilö vapautuu kokouksesta tai kun asiakas saa takaisinsoittolupauksen.

Lisäämällä sivustollesi Flow Widget’in chattiominaisuuden kerrot asiakkaillesi helposti yrityksesi puhelinnumeron, aukioloajat ja puhelinpalvelusi jonotusajan. Flow Widget parantaa tavoitettavuutta, tehostaa viestintää ja lisää sekä asiakastyytyväisyyttä että myyntiä.

Asiakaspalvelu - Tietopalvelu Group Oy

HELPOSTI HALLINNOITAVAT LISENSSIT MAHDOLLISTAVAT SUJUVAN SKAALAAMISEN

Telavox Flow tarjoaa lisenssejä perinteisten puhelinliittymien sijaan. Lisenssit eivät ole sidoksissa tiettyyn käyttäjään, vaan niitä voidaan siirtää henkilöltä toiselle tarpeen mukaan. Lisenssien hallinnointi on helppoa netin kautta, eikä sinun tarvitse enää miettiä puhelinliittymien irtisanomista tai uusien allekirjoittamista, eikä varsinkaan tästä mahdollisesti aiheutuvia lisäkustannuksia.

Lähes kaikki tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös puhelin- ja vaihdepalveluun. Usein muutokset johtavat siihen, että uusia käyttäjiä on lisättävä, osastoja ja vastuualueita muutettava. Telavoxilla tästä on tehty helppoa, joten voit muokata ja hallinnoida yrityksesi palvelutilausta ja -asetuksia täysin itsenäisesti Flow Admin -järjestelmän avulla.

INTEGRAATIOITA

Integraatiot ovat kuuma keskustelunaihe nykypäivänä, kun kaikenkokoiset organisaatiot eri toimialoilta koittavat sulauttaa toimintaansa mahdollisimman jouhevasti toimivaksi.

Tietopalvelu Group Oy tarjoaa yhdessä Telavoxin kanssa toimivaksi testatun ja räätälöitävissä olevan pilvipohjaisen mobiilivaihderatkaisun, jossa voitte helposti integroida puhelunne osaksi CRM:ää tai ERP:nne ja täten siirtyä kohti tuottavampaa liiketoimintaa.

Kokosimme aiheesta 4-kohtaisen blogitekstin, josta voit lukea, mitä hyötyjä yrityksenne saisi, jos integroisitte mobiilivaihteen ja CRM:n yhteen.

Blogitekstin pääset lukemaan verkkosivuiltamme tästä linkistä.

Telavoxilta löytyy valmiit integraatiot muun muassa Microsoft Teams, Power BI, Salesforce, Hubspot, Freshdesk, Zendesk, Google G Suite, Microsoft 365, Touch, BankID ja Eniro ohjelmistoihin. Muista Telavoxin integraatioista voitte lukea Telavoxin nettisivuilta.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ