Tehokasta viestintää

Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä entistä tehokkaampia ja paremmin tavoitettavia, olipa sitten kyseessä vasta-aloittanut startup tai suuryritys.

Telavox Flow:n avulla voit viestintäratkaisujen ylläpidon ja hallinnoinnin sijaan keskittyä johonkin paljon tärkeämpään: liiketoimintaasi, tavoitteisiisi, henkilöstöösi sekä ennen kaikkea asiakkaisiisi. Siksi Telavox on korvannut viestintäratkaisuille tyypilliset pitkät sopimusprosessit, monimutkaiset integraatioprojektit sekä tarpeettomat asennukset sujuvalla käyttäjäkokemuksella ja mutkattomuuden aikaansaamalla wow-fiiliksellä.

Telavox on ollut pilvipohjaisia heti alusta (vuodesta 2002) alkaen, joten aikaa ei tarvitse käyttää sopeutuakseen digitaaliseen muutokseen – ovathan he olleet itse viemässä sitä eteenpäin. Telavoxin viestintäratkaisut haastavat vanhat käytännöt ja helpottavat nyt jo yli 250 000 käyttäjän arkea.

Integraatioita

Integraatiot ovat kuuma keskustelun aihe nykypäivänä, kun kaiken kokoiset organisaatiot eri toimialoilta koittavat sulauttaa toimintaansa mahdollisimman jouhevasti toimivaksi.

Tietopalvelu Group Oy tarjoaa yhdessä Telavoxin kanssa toimivaksi testatun ja räätälöitävissä olevan pilvipohjaisen mobiilivaihderatkaisun, jossa voitte helposti integroida puhelunne osaksi CRM:ää ja täten siirtyä kohti tuottavampaa liiketoimintaa.

Kokosimme aiheesta 4 kohtaisen blogitekstin, josta voit lukea mitä hyötyjä olisi jos yrityksenne integroisi mobiilivaihteen ja CRM:n yhteen.

Blogitekstin pääset lukemaan verkkosivuiltamme tästä linkistä.

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme toimineet Telavoxin jälleenmyyjänä tammikuusta 2020 lähtien ja haluamme auttaa myös teidän yritystänne saavuttamaan täyden potetiaalinsa. Ota siis yhteys paikalliseen myyjääsi ja sovi demoaika niin kerromme mielellämme aiheesta lisää.

© Tietopalvelu Group. Kaikki oikeudet pidätetään.