TELAVOX

ÄLYKÄS VAIHDE-, CHAT- JA PUHELINPALVELU YRITYKSILLE

TEHOKASTA VIESTINTÄÄ

Tietopalvelu Group Oy on toiminut Telavoxin jälleenmyyjänä tammikuusta 2020 lähtien ja haluamme auttaa myös teidät kohti tehokkaampaa viestintää.

Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä entistä tehokkaampia ja paremmin tavoitettavia, olipa sitten kyseessä vasta-aloittanut startup tai suuryritys.

Telavox Flow:n avulla voit viestintäratkaisujen ylläpidon ja hallinnoinnin sijaan keskittyä johonkin paljon tärkeämpään: liiketoimintaasi, tavoitteisiisi, henkilöstöösi sekä ennen kaikkea asiakkaisiisi. Siksi Telavox on korvannut viestintäratkaisuille tyypilliset pitkät sopimusprosessit, monimutkaiset integraatioprojektit sekä tarpeettomat asennukset sujuvalla käyttäjäkokemuksella ja mutkattomuuden aikaansaamalla wow-fiiliksellä.

Telavox on ollut pilvipohjaisia heti alusta (vuodesta 2002) alkaen, joten aikaa ei tarvitse käyttää sopeutuakseen digitaaliseen muutokseen – ovathan he olleet itse viemässä sitä eteenpäin. Telavoxin viestintäratkaisut haastavat vanhat käytännöt ja helpottavat nyt jo yli 250 000 käyttäjän arkea.

PAREMPI TAVOITETTAVUUS

Nykypäivänä asiakkaiden kanssa tapahtuva vuorovaikutus on jatkuvaa niin verkkosivuilla kuin puhelimissakin. Tämän takia vastaamattomista yhteydenottopyynnöistä onkin tullut entistä kalliimpia asioita ja niihin on pyritty löytämään ratkaisuja monilla eri sovelluksilla. Telavoxin avulla voit yhdistää kaikki kanavat yhden palveluntarjoajan alle ja saat sekä puhelusi, että verkkosivusi chat toiminnon saman sovelluksen piiriin. Telavoxin älykkään mobiilivaihteen ansiosta vastaaja ilmoittaa mikäli tavoiteltu henkilö on esimerkiksi kokouksessa, jolloin puhelu voidaan laittaa automaattisesti siirtymään seuraavalle henkilölle. Asiakkaalle tämää lisää uskottavuutta palveluun ja hän tietää, että hänen yhteydenottoonsa reagoidaan jahka henkilö vapautuu kokouksesta, tai kun asiakas saa takaisinsoittolupauksen.

Lisäämällä sivustollesi Flow Widget’in chattiominaisuuden kerrot asiakkaillesi helposti yrityksesi puhelinnumeron, aukioloajat ja puhelinpalvelusi jonotusajan. Flow Widget parantaa tavoitettavuutta, tehostaa viestintää ja lisää sekä asiakastyytyväisyyttä että myyntiä.

HELPOSTI HALLINNOITAVAT LISENSSIT

Telavox Flow tarjoaa lisenssejä perinteisten puhelinliittymien sijaan. Lisenssit eivät ole sidoksissa tiettyyn käyttäjään, vaan niitä voidaan siirtää henkilöltä toiselle tarpeen mukaan. Lisenssien hallinnointi on helppoa netin kautta, eikä sinun tarvitse enää miettiä puhelinliittymien irtisanomista tai uusien allekirjoittamista, eikä varsinkaan tästä mahdollisesti aiheutuvia lisäkustannuksia.

Lähesk kaikki tapahtuvat muutokset vaikuttavat myös puhelin- ja vaihdepalveluun. Usein muutokset johtavat siihen, että uusia käyttäjiä on lisättävä, osastoja ja vastuualueita muutettava. Telavoxilla tästä on tehty helppoa, joten voit muokata ja hallinnoida yrityksesi palvelutilausta ja -asetuksia täysin itsenäisesti Flow Admin -järjestelmän avulla.

INTEGRAATIOITA

Integraatiot ovat kuuma keskustelun aihe nykypäivänä, kun kaiken kokoiset organisaatiot eri toimialoilta koittavat sulauttaa toimintaansa mahdollisimman jouhevasti toimivaksi.

Tietopalvelu Group Oy tarjoaa yhdessä Telavoxin kanssa toimivaksi testatun ja räätälöitävissä olevan pilvipohjaisen mobiilivaihderatkaisun, jossa voitte helposti integroida puhelunne osaksi CRM:ää ja täten siirtyä kohti tuottavampaa liiketoimintaa.

Kokosimme aiheesta 4 kohtaisen blogitekstin, josta voit lukea mitä hyötyjä olisi jos yrityksenne integroisi mobiilivaihteen ja CRM:n yhteen.

Blogitekstin pääset lukemaan verkkosivuiltamme tästä linkistä.

Muista Telavoxin integraatioista voitte lukea täältä.

__

Jos haluatte kuulla lisää siitä, mitä Telavox ja Tietopalvelu Group voisivat tehdä yrityksenne viestinnälle niin ottakaa yhteys paikalliseen myyjääsi ja sovi demoaika niin kerromme mielellämme aiheesta lisää.

Yhteydenottopyyntö

© Tietopalvelu Group. Kaikki oikeudet pidätetään.