Tietopalvelu Group palvelee kaikkialla Suomessa

Lupaamme osaavamme toimivan toimiston ja vuosien kokemuksella se lupaus pitää.

Kukapa olisi arvannut miten kauaskantoisen nimen yritys keksi itselleen vuonna 1983, kun perustajat ristivät sen Tietopalveluksi – tai siis Hämeen Tietopalveluksi, koska toimittiin Kanta-Hämeessä. Jo tuolloin oli oivallettu jotakin olennaista tästä alasta: kysymys ei ole ensisijaisesti toimistolaitteista sinänsä vaan siitä, miten ne voivat palvella asiakkaita helpottamalla, tehostamalla ja turvaamalla niiden toimintaa.

Vaikka teknologinen murros on ollut valtava, ei tämä perusidea ole vuosikymmenten saatossa muuttunut mihinkään. Tietopalvelu Group on edelleen yritys, jonka ansaitsee olemassaolonsa aina auttamalla asiantuntemuksellaan asiakkaitaan kehittämään omaa toimintaansa Tietopalvelun tarjoaman teknologian ja palvelujen avulla.

Jotakin olemme tehneet oikein, koska yritys on onnistunut laajentumaan valtakunnalliseksi toimijaksi, johon luottavat yhä useammat niin julkisen kuin yksityisen puolen toimijatkin – suurista pieniin asti. Palvelupauksemme mukaisesti autamme yrityksiä koko Suomen alueella hankkimaan itselleen toimivimmat ratkaisut toimistotekniikan saralla.

Uskomme jatkuvaan kehitykseen, asiakkaan kunnioittamiseen ja luottamuksen kautta toimimiseen. Olemme motivoituneita onnistumaan asiakaspalvelussa ja tämä näkyy palvelun aktiivisuudessa, asiakastarpeen aidossa ymmärtämisessä sekä ratkaisuehdotuksessa.

Tietopalvelu Group tarjoaa kotimaista käytön tukea, neuvontaa ja huoltopalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavasti toimiston arjessa tarvittavia pientarvikkeita.

TARKASTA TÄSTÄ AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Haemme myynnin ammattilaisia eri puolille Suomea. Tällä hetkellä avoimia paikkoja olisi myyjille Helsingin, Tampereen, Kajaanin ja Hämeenlinnan alueilla! Lue lisää avoimista paikoistamme täältä.

Voit myös laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen tietopalvelu@tietopalvelu.com.