Monimerkintäratkaisut

Monimerkintäratkaisut

Etsimme aidosti asiakkaalle parhaiten soveltuvat ratkaisut. Emme ole pakotettuja ehdottamaan asiakkaalle vain tiettyä ratkaisua. Seuraamme jatkuvasti toimistoalan tuotteiden ja palveluiden kehittymistä.

TURVATULOSTUS

TIETOTURVA

Kasvavan tiedon suojaamisen tarpeen vuoksi tehostamme toimiston tietoturvaa keskitetyillä tietoturvaratkaisuilla. Parannamme erityisesti tulostamisen tietoturvaa käytönvalvonnalla ja turvatulostuksella. Autamme myös GDPR-tietosuoja-asioissa sisältäen käytöstä poistettujen laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen.

EKOLOGISUUS

Kunnioitamme ympäristöä ja teemme osamme. Huolehdimme laitteiden ja tarvikkeiden kierrätyksestä, tehostamme sähköistä tiedon käsittelyä paperin sijaan ja säästämme paperia. Tuotamme entistä energiatehokkaampia ratkaisuja asiakasympäristöihin.

Kustannussäästöt

Kustannusten muodostuminen on aina oltava todennettavissa ja läpinäkyviä. Panostamme analyyseihin ja kustannusselvityksiin sekä kokonaisuuden hallintaan. Yksi kumppani ja yksi hankintakanava tekevät jo itsessään säästöä. Palvelusopimus jättää rahaa muihin hankintoihin ja joustaa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Toiminnan tehostaminen

Tehostamme asiakkaan toimintaa monin tavoin. Yksinkertaistamme hankintamallin, selvitämme ja helpotamme dokumenttien käsittelyprosesseja, teemme merkittävää säästöä dokumenttien ja tiedon sähköistämisellä. Vapautamme asiakkaan aikaa ydinliiketoimintaan ja huolehdimme laitteiden ja palveluiden toiminnasta.

Tilaa ilmainen kartoitus

Kerromme mielellämme lisää, miten voimme olla Teille avuksi.