Monimerkintäratkaisut

Monimerkintäratkaisut

Etsimme aidosti asiakkaalle parhaiten soveltuvat ratkaisut. Emme ole pakotettuja ehdottamaan asiakkaalle vain tiettyä ratkaisua. Seuraamme jatkuvasti toimistoalan tuotteiden ja palveluiden kehittymistä.

TURVATULOSTUS

TIETOTURVA

Kasvavan tiedon suojaamisen tarpeen vuoksi tehostamme toimiston tietoturvaa keskitetyillä tietoturvaratkaisuilla. Parannamme erityisesti tulostamisen tietoturvaa käytönvalvonnalla ja turvatulostuksella. Autamme myös GDPR-tietosuoja-asioissa sisältäen käytöstä poistettujen laitteiden tietoturvallisen kierrätyksen.

EKOLOGISUUS

Kunnioitamme ympäristöä ja teemme osamme. Huolehdimme laitteiden ja tarvikkeiden kierrätyksestä, tehostamme sähköistä tiedon käsittelyä paperin sijaan ja säästämme paperia. Tuotamme entistä energiatehokkaampia ratkaisuja asiakasympäristöihin.

Kustannussäästöt

Kustannusten muodostuminen on aina oltava todennettavissa ja läpinäkyviä. Panostamme analyyseihin ja kustannusselvityksiin sekä kokonaisuuden hallintaan. Yksi kumppani ja yksi hankintakanava tekevät jo itsessään säästöä. Palvelusopimus jättää rahaa muihin hankintoihin ja joustaa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Toiminnan tehostaminen

Tehostamme asiakkaan toimintaa monin tavoin. Yksinkertaistamme hankintamallin, selvitämme ja helpotamme dokumenttien käsittelyprosesseja, teemme merkittävää säästöä dokumenttien ja tiedon sähköistämisellä. Vapautamme asiakkaan aikaa ydinliiketoimintaan ja huolehdimme laitteiden ja palveluiden toiminnasta.

Tilaa ilmainen kartoitus

Kerromme mielellämme lisää, miten voimme olla Teille avuksi.

Toimiva toimisto

Tarjoamamme päätuote on kokonaisvaltainen ToimivaToimisto™ -konsepti. Se on yksilöllisesti rakentuva asiakaskohtainen ratkaisu, joka ottaa huomioon asiakkaan nykyiset ja tulevat tarpeet niin, että asiakas ei maksa turhasta.

Palvelukonseptiin kuuluvat esitystekniikka, tulostus- ja kopiokoneet, ICT-ratkaisut sekä toimistotarvikkeet ja näitä tukevat palvelut. Tutustu esimerkkeihin ja löydä sinulle parhaiten toimiva ratkaisu. Ottamalla rohkeasti yhteyttä myyntiin ja tilaamalla ilmaisen kartoituksen olet jo matkalla kohti ToimivaToimisto™.

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme auttaneet useita yrityksiä luomaan itselleen toimivampia ja kustannustehokkaampia toimistoja toimimalla asiantuntevana kumppanina yritysten printti-, it- ja av-laitehankinnoissa.

Kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina haluamme myös ymmärtää teidän liiketoimintaanne, jolloin voimme etsiä puolestanne markkinoiden parhaat ratkaisut palvelemaan tarpeitanne, jotta Te voitte tehostaa resurssinne ydinliiketoimintaanne. Laitehankintojen keskittämisen myötä tulee myös luonnollisesti monia muita etuja, kuten helppoutta, joustavia rahoitusvaihtoehtoja, hallittavuutta ja kustannussäästöjä.

Tuotteista ja palveluistamme voit lukea lisää täältä.

1

Toimiva Pientoimisto

Tulostin on usein ensimmäisenä hankintalistalla. Myös monitoimilaite yhdistettynä huoltopalveluun saattaa olla järkevä ja helppo vaihtoehto, sillä sopimus kattaa myös tarvikkeet. Suoran oston lisäksi vaihtoehtona on mm. käyttövuokraus, joka sisältää koko paketin. Käyttövuokran hinta määräytyy arvioidun käytön perusteella.

2

Toimiva keskikokoinen tai suuri toimisto

Toimiston kehittäminen käynnistyy kartoituksella, jossa listataan olemassa olevat laitteet ja kartoitetaan niiden kunto ja käyttö. Sen jälkeen rakennetaan ehdotus toimivimmasta ja kustannustehokkaimmasta kokonaisuudesta. Ota yhteys myyjäämme.

3

Toimiva startup -paketti

Mahtava idea ja odottava asiakaskunta, mutta ei rahoitusta saada yhteydet kuntoon?

Ymmärrämme käynnistämisen haasteet ja pystymme tarjoamaan joustavia ratkaisuja rahoitusta myöten. Varaa ilmainen lisäkartoitus tästä.

Alkaen euroa 69 € / kuukausi.

Sisältää väri monitoimilaitteen A4/A3, tulostus, kopio ja skannaus, uuden yritystasoisen kannettavan tietokoneen ulkoisella varmistuspalvelulla.

Pyydä tarjous!

4

Toimiva Tilitoimisto

Erityisesti skannaukseen ja työnkulkuun liittyvät ratkaisumme parantavat dokumenttien elinkaaren hallintaa ja tehostavat näin tilitoimiston toimintaa.

 Alkaen euroa 79 € / kuukausi

Sisältää väri monitoimilaitteen A4/A3, tulostus, kopio ja skannaustyönkulkuratkaisun

Pyydä tarjous!

5

Toimiva Isännöintitoimisto

Laitteiden oikean kokoluokan määrittäminen takaa edulliset sivuhinnat. Kun tähän yhdistetään tehokas skannaus ja dokumenttien elinkaaren hallinta, saavutetaan merkittäviä kustannushyötyjä.

Alkaen euroa 89 € /kuukausi

Sisältää väri monitoimilaitteen A4/A3, tulostus, kopio, skannaustyönkulkuratkaisun ja tiliöinti ja raportointi.

Pyydä tarjous!

6

Toimiva Työmaatoimisto

Työmaatoimiston perustamista varten meillä on helppo kokonaisratkaisu, joka kattaa työmaan tarpeet ja voidaan perustaa nopeasti ja pitää yllä joustavasti tarvittavan ajan. Kokonaisuus pitää sisällään kaiken tarvittavat kuljetuksia ja asennuksia myöten. Ratkaisu toimii tarvittaessa myös mobiilisti. Ota yhteys myyjäämme.

Alkaen euroa 59 € / kuukausi

Sisältää väri monitoimilaitteen A4/A3, tulostus, kopio, skannauksen ja tarvittaessa materiaalit

Pyydä tarjous!