Vahvat yhteistyökumppanit

Valitessamme yhteistyökumppaneita meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme seistä suosittelemiemme palveluiden ja yritysten takana. Siksipä yhteistyökumppaneiksemme onkin valikoitunut vain yrityksiä, joista meillä on myös omakohtaista kokemusta ja joiden luotettavuudesta, innovaatiokyvystä ja tuotteiden laadusta voimme olla varmoja. Kaikkiin laitteisiin voidaan liittää myös automaattiset tarviketoimitukset.

Monitoimilaitteet ja tulostimet

Edustamme ja huollamme alan luotetuimpia tulostin- ja kopiokonemerkkejä. Monimerkkiammattilaisena meillä on näkemys asiakastarpeen optimaalisesta täyttämisestä niin, että kustannusten säästö ja toiminnan tehostuminen pysyvät aina ratkaisun keskiössä.

Lisätietoa monitoimilaitteista voit lukea täältä.

Blogistamme voit lukea myös lisää esimerkiksi siitä, mitä asioita tulisi ottaa huomioon monitoimilaitetta hankkiessa.

Tulostuksen hallinta

Tulostuksenhallinta on kokonaisvaltainen ja merkkiriippumaton ratkaisu, jolla säästät tulostuksen kokonaiskustannuksissa. Kokonaisvaltainen tulostuksenhallinta on ainutlaatuinen tärkeä strategia jokaiselle yritykselle, joka haluaa kustannussäästöjä, parantaa asiakirjojen tietoturvaa ja löydettävyyttä sekä parantaa tuottavuutta.

Tilaa kartoitus

Telavox – Älykäs vaihde-, chat- ja puhelinpalvelu

Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä entistä tehokkaampia ja paremmin tavoitettavia, olipa sitten kyseessä vasta-aloittanut startup tai suuryritys.

Lisätietoja Telavoxista voit lukea verkkosivuiltamme.

Varaa maksuton demoaika niin asiantuntijamme kertovat asiasta lisää.

Dokumentinhallinta- ja skannausratkaisut

Nykypäivänä toimialasta riippumatta jokaisessa työssä luodaan valtava määrä erilaisia exceleitä ja muita tiedostoja. Tästä johtuen tarvittavien tiedostojen etsimiseen meneekin usein paljon aikaa työpäivästä ja tämä tekee toiminnasta epävarmempaa ja tehottomampaa. Oletkin varmasti kysynyt usein itseltäsi, että missä esimerkiksi se puolivuotta sitten asiakkaalle lähetetty tarjous nyt oikein olikaan tallennettuna.

Tilannetta voidaan parantaa älykkäillä asiakirjojen tallennusratkaisuilla, jotka vähentävät virheen mahdollisuutta ja lisäävät samalla toiminnan tehokkuutta. Pilvipalvelut pitävät huolen, että yrityksellenne tärkeät tiedostot,
asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla.

Me Tietopalvelu Group Oy:lla olemme toimineet Storage IT:n dokumentinhallintarakaisujen jälleenmyyjänä ja voimme yhdessä luoda räätälöityjä ratkaisuja joiden avulla yrityksenne dokumentinhallinnasta tehdään entistä hallittavampaa ja tehokkaampaa.

Täältä voit lukea lisää dokumentinhallintaratkaisuistamme.

Toimistotarvikkeet

Tilaa kaikki toimistotarvikkeet omilla tunnuksillasi näppärästi verkkokaupasta! Nopea toimitus; Ennen klo 13 tilattujen tuotteiden toimitus seuraavana arkipäivänä. Kaikki yli 70 € tilaukset ilman toimituskuluja! Mikäli tilaat suuria määriä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi määräalennusta.

Eikö sinulla ole vielä tunnuksia – Tilaa tunnukset toimistotarvikeverkkokauppaan ja aloita säästäminen!

ICT-ratkaisut

Suurin edustamamme merkki on HP, mutta tarjoamme mielellämme myös muita merkkejä. Voimme lähteä liikkeelle joko kartoituksesta, jossa määritellään mitä tarvitaan tai sitten voimme vastata suoraan asiakkaan tarjouspyyntöön. Palvelemme mielellämme sekä pienissä että suurissa tarpeissa.                    

Tilaa ilmainen kartoitus

AV-laitteet

Asiantuntijoidemme avulla toteutamme vaativiakin kokonaisratkaisuja joissa valitsemme asiakkaalle käyttötarpeeseen sopivat laitteet. Teidän ei siis tarvitse muuta, kuin kertoa laitteen käyttötarkoitus, niin me kerromme mitkä laitteet olisivat sopivia tähän tarkoitukseen, jolloin pääsette keskittymään ydinliiketoimintaanne täysipäiväisesti.

Monimerkkitoimijana voimme toimittaa merkkiriippumattomasti laitteita, mutta tietyissä laitteissa kuten esimerkiksi projektoreissa pääyhteistyökumppanimme on ollu jo pitkään Epson. Toimitamme tarpeenne mukaan joko yksittäisiä laitteita tai suunnittelemme myös suurempia laitekokonaisuuksia.

Kauttamme hankit niin infonäytöt kuin perinteiset tv-järjestelmät, sekä esimerkiksi myymäläkäyttöön suunnitellut ikkunanäytöt.  Voimme hoitaa myös erillisiä laiteasennuksia myös muille kuin meidän kautta hankituille laitteille.

Mainostuskäyttöön tarkoitetuista infonäytöistä voit lukea lisää blogistamme.

Kinnarps toimistokalusteet

Toimimme myös Kinnarps toimistokalusteiden jälleenmyyjänä Hämeen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kinnarps toimistokalusteista voi katsoa informaatiota Kinnarpsin verkkosivuilta tai suoraan asiantuntijoiltamme 030 600 2600

 

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

© Tietopalvelu Group. Kaikki oikeudet pidätetään.